Bakan Zeybekci ve Valilikten Stad'daki tabela açıklaması

GÜNDEM 23.03.2017 - 11:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Bakan Zeybekci ve Valilikten Stad'daki tabela açıklaması

Denizli Atatürk Stadı'nda kaldırılan tabela ile ilgili Ekonomi Bakanı Zeybekci ve Denizli Valiliği'nden açıklama geldi. Atatürk'ün milletimizin kalbindeki yerinin belli olduğu ve söylentilerle hiç bir alakasının olmadığı belirtildi.

AK Parti İl Binası'nda basın toplantısı düzenleyen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Denizli'ye yapacağı ziyareti konusunda bilgilendirme yaptı. Denizli Atatürk Stadı'nda tabelanın kaldırılması konusunda da konuşma yapan Zeybekci," Şeytanın işi kalmayınca eniğini kovalar" sözüyle tepki gösterirken siyasi emellerine" Atatürk'ü alet etmeye çalışıyorlar. Atatürk'ün milletin kalbindeki yeri bellidir" dedi. Zeybekci tabelanın otobüslerin girişine engel olduğu için kaldırıldığını belirtti.   Bakan Zeybekci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'nın Denizli'ye ziyareti konusunda yaptığı açıklamada, çalışmalarımız ve hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde, Denizli'mize yakışır bir şekilde karşılamaya çalışacağız. Kalabalık bir katılımın olacağını söyleyen Zeybekci Denizli böyle bir mitinge ilk defa şahit olacak. Belediyelerimizin ulaşım ve ikramları konusunda hazırlıklarını tamamladığı, vatandaşlarımıza en iyi hizmetlerin sunulacağını belirtti.   VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI   Denizli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada ise, Atatürk Stadı'nda bulunan tabelananın kaldırılmasının sebebinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seyahat edeceği aracın stad içine girmesine engel olduğu için geçiçi olarak kaldırıldığı açıklamasını yaptı.   Denizli Valiliği'nden yapılan açıklamada;  "Bugün bazı internet haber sitelerinde çıkan Denizli Atatürk Stadyumunda ‘Atatürk Stadyumu’ tabelasının kaldırılması ile ilgili haberlerle ilgili yanlış bilgilendirmenin düzeltilmesi hususunda aşağıdaki açıklamanın yapılması uygun görülmüştür.   Söz konusu tabela; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 24.03.2017 Cuma günü bir dizi açılışlarda bulunmak üzere ilimiz ziyareti sırasında, İlimiz içinde seyahat edeceği otobüsün stadyum içerisine girmesine engel teşkil eden tabela geçici süreyle kaldırılmıştır. Tabela, Sayın Cumhurbaşkanımızın Denizli ziyareti sonunda tekrar yerine konulacaktır" dendi.
Denizli Atatürk Stadı'nda kaldırılan tabela ile ilgili Ekonomi Bakanı Zeybekci ve Denizli Valiliği'nden açıklama geldi. Atatürk'ün milletimizin kalbindeki yerinin belli olduğu ve söylentilerle hiç bir alakasının olmadığı belirtildi.

AK Parti İl Binası'nda basın toplantısı düzenleyen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Denizli'ye yapacağı ziyareti konusunda bilgilendirme yaptı. Denizli Atatürk Stadı'nda tabelanın kaldırılması konusunda da konuşma yapan Zeybekci," Şeytanın işi kalmayınca eniğini kovalar" sözüyle tepki gösterirken siyasi emellerine" Atatürk'ü alet etmeye çalışıyorlar. Atatürk'ün milletin kalbindeki yeri bellidir" dedi. Zeybekci tabelanın otobüslerin girişine engel olduğu için kaldırıldığını belirtti.

 

Bakan Zeybekci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'nın Denizli'ye ziyareti konusunda yaptığı açıklamada, çalışmalarımız ve hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde, Denizli'mize yakışır bir şekilde karşılamaya çalışacağız. Kalabalık bir katılımın olacağını söyleyen Zeybekci Denizli böyle bir mitinge ilk defa şahit olacak. Belediyelerimizin ulaşım ve ikramları konusunda hazırlıklarını tamamladığı, vatandaşlarımıza en iyi hizmetlerin sunulacağını belirtti.

 

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

 

Denizli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada ise, Atatürk Stadı'nda bulunan tabelananın kaldırılmasının sebebinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seyahat edeceği aracın stad içine girmesine engel olduğu için geçiçi olarak kaldırıldığı açıklamasını yaptı.

 

Denizli Valiliği'nden yapılan açıklamada;  "Bugün bazı internet haber sitelerinde çıkan Denizli Atatürk Stadyumunda ‘Atatürk Stadyumu’ tabelasının kaldırılması ile ilgili haberlerle ilgili yanlış bilgilendirmenin düzeltilmesi hususunda aşağıdaki açıklamanın yapılması uygun görülmüştür.

 

Söz konusu tabela; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 24.03.2017 Cuma günü bir dizi açılışlarda bulunmak üzere ilimiz ziyareti sırasında, İlimiz içinde seyahat edeceği otobüsün stadyum içerisine girmesine engel teşkil eden tabela geçici süreyle kaldırılmıştır. Tabela, Sayın Cumhurbaşkanımızın Denizli ziyareti sonunda tekrar yerine konulacaktır" dendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.