Balıkesirspor-Denizlispor maçına saatler kaldı

SPOR 01.12.2018 - 12:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Balıkesirspor-Denizlispor maçına saatler kaldı

Spor Toto 1. Lig'de 5'de 5 yaparak süper bir çıkış yakalayan ikinci sıradaki Denizlispor, deplasmanda Balıkesirspor'un konuğu olacak.   Balıkesir Atatürk Stadı'ndaki mücadele bugün saat 16.00'da başlayacak. Hakem Ramazan Keleş'in düdük çalacağı maç beIN Sports Max 1'den yayınlanacak. Balıkesir'de eksik oyuncu bulunmuyor.   ÜÇ OYUNCU YOK   Maça saatler kala, şampiyonluk hesapları yapan Denizlispor'da kart cezalısı Mbamba ile sakatlıkları süren Cihan ve Seddar forma giyemeyecek. Dizinde ağrısı bulunan Burak Çalık kadroya dahil edildi. Yeşil-siyahlı taraftarlar Denizli'den Balıkesir'e maç için hareket etti. Denizlispor ve taraftar Balıkesirspor karşılaşmasından 3 puan alarak dönmeyi hedefliyor.   HOROZ'DA PRİM 10'AR BİN TL   Denizlispor'da yönetim, Balıkesirspor maçının galibiyet primini 10'ar bin TL yaptı. Başkan Ali Çetin, iyi bir seri yakaladıklarını belirterek, "Bunu sürdürmek istiyoruz. Balıkesirspor maçını da kayıpsız atlatırsak önümüz tamamen açılacak" diye konuştu.   Denizlispor 5 hafta oynadığı 5 maçı kazanarak ligde 28 puanla ikinci sırada yer alırken, ev sahibi takım Balıkesirspor, son 5 maçta 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik ile ligde 13 sırada ve 16 puanı bulunuyor.

Spor Toto 1. Lig'de 5'de 5 yaparak süper bir çıkış yakalayan ikinci sıradaki Denizlispor, deplasmanda Balıkesirspor'un konuğu olacak.

 

Balıkesir Atatürk Stadı'ndaki mücadele bugün saat 16.00'da başlayacak. Hakem Ramazan Keleş'in düdük çalacağı maç beIN Sports Max 1'den yayınlanacak. Balıkesir'de eksik oyuncu bulunmuyor.

 

ÜÇ OYUNCU YOK

 

Maça saatler kala, şampiyonluk hesapları yapan Denizlispor'da kart cezalısı Mbamba ile sakatlıkları süren Cihan ve Seddar forma giyemeyecek. Dizinde ağrısı bulunan Burak Çalık kadroya dahil edildi. Yeşil-siyahlı taraftarlar Denizli'den Balıkesir'e maç için hareket etti. Denizlispor ve taraftar Balıkesirspor karşılaşmasından 3 puan alarak dönmeyi hedefliyor.

 

HOROZ'DA PRİM 10'AR BİN TL

 

Denizlispor'da yönetim, Balıkesirspor maçının galibiyet primini 10'ar bin TL yaptı. Başkan Ali Çetin, iyi bir seri yakaladıklarını belirterek, "Bunu sürdürmek istiyoruz. Balıkesirspor maçını da kayıpsız atlatırsak önümüz tamamen açılacak" diye konuştu.

 

Denizlispor 5 hafta oynadığı 5 maçı kazanarak ligde 28 puanla ikinci sırada yer alırken, ev sahibi takım Balıkesirspor, son 5 maçta 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik ile ligde 13 sırada ve 16 puanı bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.