Başkan Başer; “Düğün Gününü Bekliyoruz”

SİYASET 24.05.2018 - 12:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Başer; “Düğün Gününü Bekliyoruz”

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, milletvekili adayları ile birlikte esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Lise caddesindeki esnafları ziyaret eden Başkan Başer“Düğün gününü bekliyoruz” dedi.   AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, seçim çalışmaları kapsamında Adalet ve Kalkınma Partisi Denizi Milletvekili, MKYK Üyesi ve Denizli Milletvekili 1. Sıra Adayı Cahit Özkan ile birlikte lise caddesindeki esnafları ziyaret etti. Vatandaşlarla da sohbet eden ikiliye yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.     Seçim çalışmalarına bir yandan mahalle iftarları, mahalle toplantıları ile devam eden AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, bir yandan da milletvekili adaylarını yalnız bırakmıyor. Dün lise caddesindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Cahit Özkan’a eşlik eden Başer, temaslardan memnun kaldıklarını söyledi. Oluşturulmaya çalışılan olumsuz algının aksine vatandaşların ve esnafların partiye ve ülkeye sahip çıkmaya devam ettiğini kaydeden Başer, “Temaslarımızda gördük ki, vatandaşlarımız ve esnaflarımızın gelecekten umutlu. Ülkenin bekası için ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını anlattılar. Geldiğimiz noktada Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti kadrolarına desteklerinin devam ettiğini ifade ediyorlar. Vatanın birliği ve dirliği için bu seçimin çok önemli olduğunu, 24 Haziran’da sandık başına giderek gerekeni yapacaklarını bizlere ifade ediyorlar. Bizim seçimden korkumuz yok. Milletvekili adaylarımız ve teşkilatlarımız ile hazırız. Düğün gününü bekliyoruz” dedi.  

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, milletvekili adayları ile birlikte esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Lise caddesindeki esnafları ziyaret eden Başkan Başer“Düğün gününü bekliyoruz” dedi.

 

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, seçim çalışmaları kapsamında Adalet ve Kalkınma Partisi Denizi Milletvekili, MKYK Üyesi ve Denizli Milletvekili 1. Sıra Adayı Cahit Özkan ile birlikte lise caddesindeki esnafları ziyaret etti. Vatandaşlarla da sohbet eden ikiliye yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

 

 

Seçim çalışmalarına bir yandan mahalle iftarları, mahalle toplantıları ile devam eden AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, bir yandan da milletvekili adaylarını yalnız bırakmıyor. Dün lise caddesindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Cahit Özkan’a eşlik eden Başer, temaslardan memnun kaldıklarını söyledi. Oluşturulmaya çalışılan olumsuz algının aksine vatandaşların ve esnafların partiye ve ülkeye sahip çıkmaya devam ettiğini kaydeden Başer, “Temaslarımızda gördük ki, vatandaşlarımız ve esnaflarımızın gelecekten umutlu. Ülkenin bekası için ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını anlattılar. Geldiğimiz noktada Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti kadrolarına desteklerinin devam ettiğini ifade ediyorlar. Vatanın birliği ve dirliği için bu seçimin çok önemli olduğunu, 24 Haziran’da sandık başına giderek gerekeni yapacaklarını bizlere ifade ediyorlar. Bizim seçimden korkumuz yok. Milletvekili adaylarımız ve teşkilatlarımız ile hazırız. Düğün gününü bekliyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.