Başkan Erdoğan, “Sayın Bakanımızın Yanındayız”

DTO 10.03.2017 - 09:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başkan Erdoğan, “Sayın Bakanımızın Yanındayız”

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Alman gazetesi nin Nihat Zeybekci'ye hakaretlerini içeren haberlere tepki gösterdi.

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Almanya’ya ziyaret gerçekleştiren Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’ye yönelik ağır hakaretler içeren bir haber yapan Bild Gazetesinin haddini aştığını belirterek, “Bu gazetecilik değildir. Sayın Bakanımızın her zaman yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum.” dedi.   Başkan Erdoğan, yaptığı açıklamada, Türkiye ile Almanya’nın yıllardır stratejik ve ticari işbirlikleri yürüttüğünü söyleyen Erdoğan, “Ancak son dönemde siyasi bir gerginlik yaşanmaktadır. Sayın Zeybekci'nin de açıklamasında ifade ettiği gibi iki ülke ilişkileri bozulmak istenmektedir. Almanya’da Türkiye’ye karşı topyekun başlatılan siyasi saldırganlıkların bir an önce sona erdirilmesini temenni ediyor, Sayın Bakanımızın her zaman yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum.” diye konuştu.
Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Alman gazetesi nin Nihat Zeybekci'ye hakaretlerini içeren haberlere tepki gösterdi.

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Almanya’ya ziyaret gerçekleştiren Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’ye yönelik ağır hakaretler içeren bir haber yapan Bild Gazetesinin haddini aştığını belirterek, “Bu gazetecilik değildir. Sayın Bakanımızın her zaman yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum.” dedi.

 

Başkan Erdoğan, yaptığı açıklamada, Türkiye ile Almanya’nın yıllardır stratejik ve ticari işbirlikleri yürüttüğünü söyleyen Erdoğan, “Ancak son dönemde siyasi bir gerginlik yaşanmaktadır. Sayın Zeybekci'nin de açıklamasında ifade ettiği gibi iki ülke ilişkileri bozulmak istenmektedir. Almanya’da Türkiye’ye karşı topyekun başlatılan siyasi saldırganlıkların bir an önce sona erdirilmesini temenni ediyor, Sayın Bakanımızın her zaman yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.