Başkan Ertemur'dan taziye mesajı!

GÜNDEM 02.03.2018 - 11:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başkan Ertemur'dan taziye mesajı!

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Ali Rıza Ertemur, Zeytin Dalı Harekatı'nda terör saldırısında şehit düşen askerlerimiz ile ilgili taziye mesajı yayımladı. Ertemur, yaptığı yazılı açıklamada, Zeytin Dalı Harekatı'nda, teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 8 askerimizin şehit olduğunu belirtti.   Ali Rıza Ertemur, "Güne şehit haberiyle, anaların gözyaşıyla uyandık. , Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen askerlerimize rahmet, milletimize sabır diliyorum" ifadelerini kullandı.   Ertemur, “Şehit ateşi anaların, milletimizin ve Denizlimizin yüreğine düştü. Şehit olan tüm askerlerimizin acısını paylaşıyorum. Aslen Tavaslı olan, Aydın’ın Nazilli İlçesi’nde yaşadığını öğrendiğimiz hemşehrimiz Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Dinek’in de şahadete eren yiğitlerimiz arasında olduğunu öğrenmiş olmanın derin üzüntüsü içerisindeyim. Afrin kırsalındaki çatışmada şehit olan bu kahraman evladımız ile operasyonda şehadete eren kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet; aileleri, yakınları, silah arkadaşları ve milletimize başsağlığı diliyorum. Yaralanarak gazi olan askerlerimize, acil şifalar diliyorum. Ulusumuzun başı sağ olsun” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Ali Rıza Ertemur, Zeytin Dalı Harekatı'nda terör saldırısında şehit düşen askerlerimiz ile ilgili taziye mesajı yayımladı. Ertemur, yaptığı yazılı açıklamada, Zeytin Dalı Harekatı'nda, teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 8 askerimizin şehit olduğunu belirtti.

 

Ali Rıza Ertemur, "Güne şehit haberiyle, anaların gözyaşıyla uyandık. , Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen askerlerimize rahmet, milletimize sabır diliyorum" ifadelerini kullandı.

 

Ertemur, “Şehit ateşi anaların, milletimizin ve Denizlimizin yüreğine düştü. Şehit olan tüm askerlerimizin acısını paylaşıyorum. Aslen Tavaslı olan, Aydın’ın Nazilli İlçesi’nde yaşadığını öğrendiğimiz hemşehrimiz Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Dinek’in de şahadete eren yiğitlerimiz arasında olduğunu öğrenmiş olmanın derin üzüntüsü içerisindeyim. Afrin kırsalındaki çatışmada şehit olan bu kahraman evladımız ile operasyonda şehadete eren kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet; aileleri, yakınları, silah arkadaşları ve milletimize başsağlığı diliyorum. Yaralanarak gazi olan askerlerimize, acil şifalar diliyorum. Ulusumuzun başı sağ olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.