Başkan Güven Öğretmenleri unutmadı...

GÜNDEM 24.11.2018 - 09:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Güven Öğretmenleri unutmadı...

Denizli İlçe Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçedeki okulları ziyaret ederek,  öğretmenlere karanfil dağıttı.     Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Millet Mektepleri’nin Başöğretmenliği kabul ettiği gün olan 24 Kasım Öğretmenler Günü, Denizli’nin Çivril ilçesinde kutlandı.       Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven ve ekibi ilçedeki okulları ziyaret ederek, öğretmenlere karanfil takdim etti.         Öğretmenlik mesleğinin çok kutsal bir meslek olduğunu belirten Başkan Güven,  “Yurdun çeşitli yerlerinde hava şartları ne olursa olsun kar kış demeden yılmadan bir ideali uğruna başkalarının derdini dert edinen,  gücünü sevgiden alan hiçbir maddi karşılık beklemeden öğrencilere doğruyu, güzeli aşılayan bunları yaparken de sabır ve özverili ile yetiştiren kutsal bir meslektir öğretmenlik.” dedi. Öğretmenlerin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, “ Öğretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır” sözünü kendilerine rehber edindiklerini de belirten Güven, “Türkiye Cumhuriyeti’nin ve milletin bağımsızlığını sonsuza kadar savunacak ve yaşatacak genç nesiller yetiştirmek için her türlü fedakârlıkta bulunandır, öğretmen. Bu vesile ile çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimizin öğretmenler gününü tebrik eder, görevini yerine getirirken şehit düşerek ahirete intikal eden öğretmenlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum.” şeklinde konuştu.  
Denizli İlçe Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçedeki okulları ziyaret ederek,  öğretmenlere karanfil dağıttı.
 
 
Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Millet Mektepleri’nin Başöğretmenliği kabul ettiği gün olan 24 Kasım Öğretmenler Günü, Denizli’nin Çivril ilçesinde kutlandı.
 
 
 
Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven ve ekibi ilçedeki okulları ziyaret ederek, öğretmenlere karanfil takdim etti.
 
 
 
 
Öğretmenlik mesleğinin çok kutsal bir meslek olduğunu belirten Başkan Güven,  “Yurdun çeşitli yerlerinde hava şartları ne olursa olsun kar kış demeden yılmadan bir ideali uğruna başkalarının derdini dert edinen,  gücünü sevgiden alan hiçbir maddi karşılık beklemeden öğrencilere doğruyu, güzeli aşılayan bunları yaparken de sabır ve özverili ile yetiştiren kutsal bir meslektir öğretmenlik.” dedi. Öğretmenlerin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, “ Öğretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır” sözünü kendilerine rehber edindiklerini de belirten Güven, “Türkiye Cumhuriyeti’nin ve milletin bağımsızlığını sonsuza kadar savunacak ve yaşatacak genç nesiller yetiştirmek için her türlü fedakârlıkta bulunandır, öğretmen. Bu vesile ile çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimizin öğretmenler gününü tebrik eder, görevini yerine getirirken şehit düşerek ahirete intikal eden öğretmenlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum.” şeklinde konuştu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.