Başkan Örki’den Kurban Bayramı Mesajı

PAMUKKALE 29.07.2020 - 08:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan Örki’den Kurban Bayramı Mesajı

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Kurban Bayramı ile ilgili olarak bir mesaj yayımladı. Başkan Örki, “Başta şehit aileleri olmak üzere milletimizin ve Pamukkaleli vatandaşlarımızın Kurban Bayramı mübarek olsun” dedi.   Toplumumuzda bayramların önemine değinen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Kurban demek paylaşmak demek. Kurban demek dinine, devletine ve milletine adanmış olmak demektir. Kurban ibadeti, bizleri bir taraftan Allah’a yakınlaşmayı, bir taraftan da toplumumuzda kardeşlik, dayanışma ve yardımlaşma bilincinin gelişmesine vesile olmaktadır. Böyle anlamlı, kutlu günlerde birlik ve beraberliğimizi perçinlemeli, barış ve sevgi dolu günler geçirmek için elimizden geleni yapmalıyız. Biz Türk Milleti olarak birlikte çok güçlüyüz. Sevgi dolu, huzur ve mutluluk içinde nice bayramlar geçirmek dileğiyle başta şehit ailelerimiz olmak üzere milletimiz ve Pamukkaleli hemşehrilerimin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutluyor, herkese sağlık ve huzur getirmesini diliyorum” dedi. Koronavirüs salgınına karşı vatandaşların Kurban Bayramı’nda da tedbirleri elden bırakmaması gerektiğinin altını çizen Başkan Örki, “Bayramlarda eş, dost akraba ziyaretleri çok yoğun geçiyor. Ama hepimizin de bildiği gibi aylardır dünyayı kasıp kavuran bir salgınla mücadele ediyoruz. Salgının etkilerini minimize etmek için Ramazan Bayramında olduğu gibi Kurban Bayramı’nda da kurallara uyalım ve salgına karşı kendimizi muhafaza edelim” uyarısında bulundu.   EVİN OĞLU GİBİ OLACAĞIZ   Pamukkale Belediyesi’nin her zaman olduğu gibi Kurban Bayramı’nda da vatandaşların yanında olduğunu dile getiren Başkan Örki, “İlçemizde kurban kesim alanları küçükbaş hayvanlar için Anafartalar, İncilipınar, Kuşpınar, Kınıklı pazaryeri, eski hal alanı, Dokuzkavaklar Merkezefendi Kuran Kursu bahçesi ve büyükbaş hayvanlar için de Akhan Mahallesi Çayır Mevki Duranlar Mezbahanesi olarak belirlendi. Ekiplerimiz burada vatandaşlarımızın yanında olacak. Biz kendimizi evin oğlu gibi görüyoruz. Bu nedenle evinden kurban kesim alanına gitmekte zorlanan özellikle yakını olmayan ya da yalnız yaşayan yaşlılarımız olursa 444 9 220 nolu telefondan bize ulaşabilirler. Biz gelip onları kurbanlıkları ile birlikte aracımıza bindirip, kesilmesi ve parçalanmasına yardımcı olacağız. İşleri bittikten sonra da evlerine kadar ulaştıracağız. Her zaman olduğu gibi Pamukkale Belediyesi olarak Kurban Bayramı’nda da vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.  

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Kurban Bayramı ile ilgili olarak bir mesaj yayımladı. Başkan Örki, “Başta şehit aileleri olmak üzere milletimizin ve Pamukkaleli vatandaşlarımızın Kurban Bayramı mübarek olsun” dedi.

 

Toplumumuzda bayramların önemine değinen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Kurban demek paylaşmak demek. Kurban demek dinine, devletine ve milletine adanmış olmak demektir. Kurban ibadeti, bizleri bir taraftan Allah’a yakınlaşmayı, bir taraftan da toplumumuzda kardeşlik, dayanışma ve yardımlaşma bilincinin gelişmesine vesile olmaktadır. Böyle anlamlı, kutlu günlerde birlik ve beraberliğimizi perçinlemeli, barış ve sevgi dolu günler geçirmek için elimizden geleni yapmalıyız. Biz Türk Milleti olarak birlikte çok güçlüyüz. Sevgi dolu, huzur ve mutluluk içinde nice bayramlar geçirmek dileğiyle başta şehit ailelerimiz olmak üzere milletimiz ve Pamukkaleli hemşehrilerimin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutluyor, herkese sağlık ve huzur getirmesini diliyorum” dedi. Koronavirüs salgınına karşı vatandaşların Kurban Bayramı’nda da tedbirleri elden bırakmaması gerektiğinin altını çizen Başkan Örki, “Bayramlarda eş, dost akraba ziyaretleri çok yoğun geçiyor. Ama hepimizin de bildiği gibi aylardır dünyayı kasıp kavuran bir salgınla mücadele ediyoruz. Salgının etkilerini minimize etmek için Ramazan Bayramında olduğu gibi Kurban Bayramı’nda da kurallara uyalım ve salgına karşı kendimizi muhafaza edelim” uyarısında bulundu.

 

EVİN OĞLU GİBİ OLACAĞIZ

 

Pamukkale Belediyesi’nin her zaman olduğu gibi Kurban Bayramı’nda da vatandaşların yanında olduğunu dile getiren Başkan Örki, “İlçemizde kurban kesim alanları küçükbaş hayvanlar için Anafartalar, İncilipınar, Kuşpınar, Kınıklı pazaryeri, eski hal alanı, Dokuzkavaklar Merkezefendi Kuran Kursu bahçesi ve büyükbaş hayvanlar için de Akhan Mahallesi Çayır Mevki Duranlar Mezbahanesi olarak belirlendi. Ekiplerimiz burada vatandaşlarımızın yanında olacak. Biz kendimizi evin oğlu gibi görüyoruz. Bu nedenle evinden kurban kesim alanına gitmekte zorlanan özellikle yakını olmayan ya da yalnız yaşayan yaşlılarımız olursa 444 9 220 nolu telefondan bize ulaşabilirler. Biz gelip onları kurbanlıkları ile birlikte aracımıza bindirip, kesilmesi ve parçalanmasına yardımcı olacağız. İşleri bittikten sonra da evlerine kadar ulaştıracağız. Her zaman olduğu gibi Pamukkale Belediyesi olarak Kurban Bayramı’nda da vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.