Başkan Subaşıoğlu Çocukların Eğlencesine Ortak Oldu

YAŞAM 15.07.2016 - 17:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Başkan Subaşıoğlu Çocukların Eğlencesine Ortak Oldu

denizli haber / denizli 20 haber / Başkan Subaşıoğlu Çocukların Eğlencesine Ortak Oldu

Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ikincisi düzenlenen ‘Yüzme öğreniyoruz, birlikte eğleniyoruz’ projesi kapsamındaki havuzları gezerek, yüzme öğrenen 6-13 grubu çocukları ziyaret etti. Başkan Subaşıoğlu ziyaretiyle çocukların eğlencesine ve mutluluklarına ortak oldu. Merkezefendi Belediyesi’nin çok ilgi gören projelerin biri olan ‘Yüzme öğreniyoruz, birlikte eğleniyoruz’ projesi bu yılda tüm hızıyla devam ediyor. Bu çerçevede proje kapsamında yaklaşık 6 bin çocuk, Merkezefendi’nin portatif havuzlarında hem eğleniyor hem de yüzme öğreniyor. Aralarından yeteneklerinde keşfedileceği çocuklar, okul tatilinde gününü gün ediyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, havuzları gezerek çocukların eğlencesine ortak oldu. Çocuklarla sohbet ederek mutluluklarına da eşlik eden Başkan Subaşıoğlu’na aileler ve çocuklarda teşekkür etti. 
denizli haber / denizli 20 haber / Başkan Subaşıoğlu Çocukların Eğlencesine Ortak Oldu

Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ikincisi düzenlenen ‘Yüzme öğreniyoruz, birlikte eğleniyoruz’ projesi kapsamındaki havuzları gezerek, yüzme öğrenen 6-13 grubu çocukları ziyaret etti. Başkan Subaşıoğlu ziyaretiyle çocukların eğlencesine ve mutluluklarına ortak oldu.

Merkezefendi Belediyesi’nin çok ilgi gören projelerin biri olan ‘Yüzme öğreniyoruz, birlikte eğleniyoruz’ projesi bu yılda tüm hızıyla devam ediyor. Bu çerçevede proje kapsamında yaklaşık 6 bin çocuk, Merkezefendi’nin portatif havuzlarında hem eğleniyor hem de yüzme öğreniyor. Aralarından yeteneklerinde keşfedileceği çocuklar, okul tatilinde gününü gün ediyor.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, havuzları gezerek çocukların eğlencesine ortak oldu. Çocuklarla sohbet ederek mutluluklarına da eşlik eden Başkan Subaşıoğlu’na aileler ve çocuklarda teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.