Başkan Tefçi Ekibini Yeniledi

DENİZLİ 22.09.2018 - 11:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Tefçi Ekibini Yeniledi

Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Memur-Sen İl Temsilcisi Kazım Tefçi, Merkezefendi ve Pamukkale İlçe Yönetimi adaylarını açıkladı.     Şube Başkanı Kazım Tefçi açıklamasında: ” Türkiye’nin en büyük ailesi olan Eğitim-Bir-Sen’in Demokrasi Şöleninin, birliğimizi beraberliğimizi, kardeşliğimizi güçlendirerek ve teşkilatımızın büyüklüğüne yaraşır bir şekilde sonuçlanacağından zerre şüphem yoktur. Hep birlikte daha da güçlenerek bu süreçten çıkacağız. Yenilenerek, tazelenerek ve güçlenerek; kişisel kaygıları cüce kurumsal kaygıları yüce Merkezefendi ve Pamukkale İlçe Yönetim Kurulu Adayları arkadaşlarımızla yolumuza devam edeceğiz.’’   Merkezefendi İlçe Başkan Adayı Mehmet Ali Vural, Yönetim Kurulu üyesi adayları; Turan Genç, Ulaş Yıldız, Murat Demirağ, Abdurrahim Ak, Engin Aslaner ve Saim Özhan dan oluşmaktadır.   Pamukkale İlçe Başkan Adayı Ahmet İlgün, Yönetim Kurulu Üyesi Adayları; Bilal Aycan, Mustafa Başın, Erkan Özcan, Ahmet Dereköy, Cİhat Özbek, Şükrü Araslı dan oluşmaktadır.   Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Memur-Sen İl Temsilcisi Kazım Tefçi;’’ Çıktığımız kutlu mücadelede yolumuz açık olsun’’ dedi.    

Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Memur-Sen İl Temsilcisi Kazım Tefçi, Merkezefendi ve Pamukkale İlçe Yönetimi adaylarını açıkladı.  

 

Şube Başkanı Kazım Tefçi açıklamasında: ” Türkiye’nin en büyük ailesi olan Eğitim-Bir-Sen’in Demokrasi Şöleninin, birliğimizi beraberliğimizi, kardeşliğimizi güçlendirerek ve teşkilatımızın büyüklüğüne yaraşır bir şekilde sonuçlanacağından zerre şüphem yoktur. Hep birlikte daha da güçlenerek bu süreçten çıkacağız. Yenilenerek, tazelenerek ve güçlenerek; kişisel kaygıları cüce kurumsal kaygıları yüce Merkezefendi ve Pamukkale İlçe Yönetim Kurulu Adayları arkadaşlarımızla yolumuza devam edeceğiz.’’

 

Merkezefendi İlçe Başkan Adayı Mehmet Ali Vural, Yönetim Kurulu üyesi adayları; Turan Genç, Ulaş Yıldız, Murat Demirağ, Abdurrahim Ak, Engin Aslaner ve Saim Özhan dan oluşmaktadır.

 

Pamukkale İlçe Başkan Adayı Ahmet İlgün, Yönetim Kurulu Üyesi Adayları; Bilal Aycan, Mustafa Başın, Erkan Özcan, Ahmet Dereköy, Cİhat Özbek, Şükrü Araslı dan oluşmaktadır.

 

Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Memur-Sen İl Temsilcisi Kazım Tefçi;’’ Çıktığımız kutlu mücadelede yolumuz açık olsun’’ dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.