Başkan Üstek’ten taraftara çağrı: Sağduyulu olun!

SPOR 19.12.2017 - 13:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başkan Üstek’ten taraftara çağrı: Sağduyulu olun!

Denizlispor Kulüp Başkanı Mustafa Üstek, Cumartesi günü oynanan Gaziantepspor karşılamasında rakibin 10 kişi kalmasına rağmen galibiyet alamamasına tepki gösteren taraftarlara sağduyu çağrısı yaptı. Başkan Üstek; “Taraftarlarımızı sağduyulu olmaya davet ediyorum. İkinci yarıda başka bir Denizlispor göreceksiniz” dedi.   Denizlispor Kulüp Başkanı Mustafa Üstek ve yönetim kurulunun çaba ve gayretleri sonucu geçmişte yapılan borçlar birer birer ödenirken, borçlar nedeniyle oluşan transfer yasağının önünü de açtı. Yönetimin bu öz verili çalışmasına rağmen yapılan maçlarda istenilen sonuçların alınmaması taraftarı çileden çıkardı.   “TARAFTARIMIZI SÜKUNETE DAVET EDİYORUM” Bununla ilgili açıklama yapan Başkan Mustafa Üstek; “Taraftarlarımızı sükunete davet ediyorum. Taraftarlarımızın duygularını anlıyoruz. Bunun için herkesi sağduyulu olmaya davet ediyorum. Bolu Maçında Denizlispor ve Denizlispor taraftarına yakışan bir ortam görmek istiyoruz. Biz yönetim olarak gerekli müdahaleleri yapacağımıza dair sizlere daha önce verdiğimiz beyanatı yeniden ediyoruz. İkinci yarı yeni bir Denizlispor seyredeceksiniz. Yaşanan olumsuzluklara birde stad da, küfür ile protesto ve bunlara bağlı gelecek cezalar ile daha da kötü etmeyelim.   İkinci yarıda yeni bir Denizlispor olacak. İkinci yarı öncesi yapmak istediğimiz transfer görüşmelerini sürdürüyoruz. Bu görüşmelerimiz çerçevesinde atacağımız önemli adımlarla Denizlispor’a çok iyi bir kadro oluşturacağız” dedi.

Denizlispor Kulüp Başkanı Mustafa Üstek, Cumartesi günü oynanan Gaziantepspor karşılamasında rakibin 10 kişi kalmasına rağmen galibiyet alamamasına tepki gösteren taraftarlara sağduyu çağrısı yaptı. Başkan Üstek; “Taraftarlarımızı sağduyulu olmaya davet ediyorum. İkinci yarıda başka bir Denizlispor göreceksiniz” dedi.

 

Denizlispor Kulüp Başkanı Mustafa Üstek ve yönetim kurulunun çaba ve gayretleri sonucu geçmişte yapılan borçlar birer birer ödenirken, borçlar nedeniyle oluşan transfer yasağının önünü de açtı. Yönetimin bu öz verili çalışmasına rağmen yapılan maçlarda istenilen sonuçların alınmaması taraftarı çileden çıkardı.

 

“TARAFTARIMIZI SÜKUNETE DAVET EDİYORUM”

Bununla ilgili açıklama yapan Başkan Mustafa Üstek; “Taraftarlarımızı sükunete davet ediyorum. Taraftarlarımızın duygularını anlıyoruz. Bunun için herkesi sağduyulu olmaya davet ediyorum. Bolu Maçında Denizlispor ve Denizlispor taraftarına yakışan bir ortam görmek istiyoruz. Biz yönetim olarak gerekli müdahaleleri yapacağımıza dair sizlere daha önce verdiğimiz beyanatı yeniden ediyoruz. İkinci yarı yeni bir Denizlispor seyredeceksiniz. Yaşanan olumsuzluklara birde stad da, küfür ile protesto ve bunlara bağlı gelecek cezalar ile daha da kötü etmeyelim.

 

İkinci yarıda yeni bir Denizlispor olacak. İkinci yarı öncesi yapmak istediğimiz transfer görüşmelerini sürdürüyoruz. Bu görüşmelerimiz çerçevesinde atacağımız önemli adımlarla Denizlispor’a çok iyi bir kadro oluşturacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.