Beklenmedik kar o ilçeyi beyaza bürüdü

DENİZLİ 27.01.2019 - 12:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Beklenmedik kar o ilçeyi beyaza bürüdü

Denizli'de kışları en sert geçen ilçesi Çameli'de dün hiç beklenmeyen kar yağışı akşam saatlerinde yağmaya başladı. Yağan kar nedeniyle ilçe beyaza bürünürken, kartpostalları andıran görüntüler ortaya çıktı.   Çameli İlçesi'nde önceki günlerde yağan kar yağışı henüz kalkmamışken dün akşam beklenmedik şekilde yağan kar yağışı ile kar kalınlığı bir nebze daha arttı. Yağan kar nedeniyle görsel manada kartpostallık görüntülerin ortaya çıktığı Çameli'de vatandaşlar bu anı görüntüledi.     Denizli kent merkezinde hava sıcaklığı 6 ila 12 derece arası gözlemlenirken hava hafif yağmurlu şeklinde görünüyor. Çameli İlçesi'nde ise sabah saatlerinde don olayı meydana geldiği meteoroloji verilerine göre hava sıcaklığının 0 ila 5 derece arasında değişiyor. Hava hafif yağmurlu olacağı gözlemlenirken vatandaşlar kar yağışının yaşanabileceğini düşünüyor.          

Denizli'de kışları en sert geçen ilçesi Çameli'de dün hiç beklenmeyen kar yağışı akşam saatlerinde yağmaya başladı. Yağan kar nedeniyle ilçe beyaza bürünürken, kartpostalları andıran görüntüler ortaya çıktı.

 

Çameli İlçesi'nde önceki günlerde yağan kar yağışı henüz kalkmamışken dün akşam beklenmedik şekilde yağan kar yağışı ile kar kalınlığı bir nebze daha arttı. Yağan kar nedeniyle görsel manada kartpostallık görüntülerin ortaya çıktığı Çameli'de vatandaşlar bu anı görüntüledi.

 

 

Denizli kent merkezinde hava sıcaklığı 6 ila 12 derece arası gözlemlenirken hava hafif yağmurlu şeklinde görünüyor. Çameli İlçesi'nde ise sabah saatlerinde don olayı meydana geldiği meteoroloji verilerine göre hava sıcaklığının 0 ila 5 derece arasında değişiyor. Hava hafif yağmurlu olacağı gözlemlenirken vatandaşlar kar yağışının yaşanabileceğini düşünüyor.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.