Beyağaçlı öğrencilerden anlamlı destek

DENİZLİ 16.02.2018 - 12:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Beyağaçlı öğrencilerden anlamlı destek

Denizli’nin Beyağaç İlçesinde Kızılcaağaç Ortaokulu öğrencileri okul bahçesinde, ellerinde Türk Bayrağı ile ‘Afrin’ yazarak, Afrin’ne yönetim Türk Silahlı Kuvvetleri’nin başlattığı operasyona destek verdi.   Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’e yönelik başlattığı ‘Zeytin Dalı’ operasyonuna Türk halkının desteği artarak devam ediyor. Kahraman Türk ordusuna destek olmak amacıyla Denizli’nin Beyağaç İlçesi’nde bulunan Kızılcaağaç Ortaokulu öğrencileri anlamlı bir çalışmaya imza atarak, sosyal medya üzerinden kahraman Türk Ordusuna destek verdi.   Sabah saatlerinde ellerinde Türk Bayraklarıyla bir araya gelen öğrenciler, okul bahçesinde Türk Bayrağı açarak, Afrin yazdı ve Mehmekçiğimize destek verdi. Bu fotoğraflarını sosyal medyada paylayan öğrenciler, her zaman kahraman Türk ordusunun yanında olduklarını belirttiler. Öğrencilerin bu paylaşımı birçok kişinin beğenisini topladı.  

Denizli’nin Beyağaç İlçesinde Kızılcaağaç Ortaokulu öğrencileri okul bahçesinde, ellerinde Türk Bayrağı ile ‘Afrin’ yazarak, Afrin’ne yönetim Türk Silahlı Kuvvetleri’nin başlattığı operasyona destek verdi.

 

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’e yönelik başlattığı ‘Zeytin Dalı’ operasyonuna Türk halkının desteği artarak devam ediyor. Kahraman Türk ordusuna destek olmak amacıyla Denizli’nin Beyağaç İlçesi’nde bulunan Kızılcaağaç Ortaokulu öğrencileri anlamlı bir çalışmaya imza atarak, sosyal medya üzerinden kahraman Türk Ordusuna destek verdi.

 

Sabah saatlerinde ellerinde Türk Bayraklarıyla bir araya gelen öğrenciler, okul bahçesinde Türk Bayrağı açarak, Afrin yazdı ve Mehmekçiğimize destek verdi. Bu fotoğraflarını sosyal medyada paylayan öğrenciler, her zaman kahraman Türk ordusunun yanında olduklarını belirttiler. Öğrencilerin bu paylaşımı birçok kişinin beğenisini topladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.