Bi Dolu Lezzet Butik'ten çocuklara cupcake eğitimi

YAŞAM 02.02.2019 - 12:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Bi Dolu Lezzet Butik'ten çocuklara cupcake eğitimi

Denizli’de 15 tatilde çocukların yaşam ve becerilerini geliştirmek amaçlı kendi cupcakelerini yaptığı Bi Dolu Lezzet Butik Pastacılık tarafından organize edilen etkinlik Elda Aktivite Merkezi Cupcake atölyesinde düzenlendi.   Denizli'de ilk olan atölyede düzenlenen etkinliğe katılan çocuklar kendi elleri ile cupcakelerini yaparken gözlerindeki mutluluk dikkatlerden kaçmadı. 4 yaş ve üzeri çocukların katıldığı etkinlikte, Bi Dolu Lezzet Butik Pastacılık Kübra Kalay Dinler, Elda Aktivite Merkezinde Yasmin hanım işbirliğinde Cupcake atölyesinde düzenlendi.     Kübra Kalay Dinler yaptığı işi severek aşkla yaptığını ve çocukların hayal dünyasına dokunarak en güzel çalışmalar yaptığını aktardı. Atölyenin ve etkinliğin ilk kez olması dolayısı ile veliler tarafından tam bilinmediğini belirten Dinler, ilk atölye çalışması 4 kişilik katılımla gerçekleştirdiklerini ifade etti.   Dinler; “Çocuklar mutlu ben mutlu diyerek bir sonraki atölye çalışmaları için şimdiden heyecanlı bekleyiş içerisinde Bi Dolu Lezzet” diye konuştu.        

Denizli’de 15 tatilde çocukların yaşam ve becerilerini geliştirmek amaçlı kendi cupcakelerini yaptığı Bi Dolu Lezzet Butik Pastacılık tarafından organize edilen etkinlik Elda Aktivite Merkezi Cupcake atölyesinde düzenlendi.

 

Denizli'de ilk olan atölyede düzenlenen etkinliğe katılan çocuklar kendi elleri ile cupcakelerini yaparken gözlerindeki mutluluk dikkatlerden kaçmadı. 4 yaş ve üzeri çocukların katıldığı etkinlikte, Bi Dolu Lezzet Butik Pastacılık Kübra Kalay Dinler, Elda Aktivite Merkezinde Yasmin hanım işbirliğinde Cupcake atölyesinde düzenlendi.

 

 

Kübra Kalay Dinler yaptığı işi severek aşkla yaptığını ve çocukların hayal dünyasına dokunarak en güzel çalışmalar yaptığını aktardı. Atölyenin ve etkinliğin ilk kez olması dolayısı ile veliler tarafından tam bilinmediğini belirten Dinler, ilk atölye çalışması 4 kişilik katılımla gerçekleştirdiklerini ifade etti.

 

Dinler; “Çocuklar mutlu ben mutlu diyerek bir sonraki atölye çalışmaları için şimdiden heyecanlı bekleyiş içerisinde Bi Dolu Lezzet” diye konuştu.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.