Bir Milyon İki yüz bin Öğretmene Kendimizi Anlatmaya Çalışacağız

EĞİTİM 11.11.2020 - 14:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Bir Milyon İki yüz bin Öğretmene Kendimizi Anlatmaya Çalışacağız

Türkiye'nin en büyük öğretmen derneği olan ÖĞ-DER,  şube başkanları toplantısını video konferans yöntemiyle gerçekleştirdi.   Toplantıya Denizli Şuurlu Öğretmenler Derneği Başkanı Ahmet Geniş,  ÖĞ-DER Genel Merkez başkanlık divanı ile birçok ilin Şube başkanları katıldı. ÖĞ-DER Genel Başkan Hamdi Sürücü Şube Başkanlarına hitap ederek, gündemi değerlendirdi. “Eğitim”, “öğretmen”, “öğrenci”, “toplum” gibi eğitimin temel konularını ele aldı.     Toplantıda, Peygamberimizden, Sahabelerden, Erbakan Hoca’dan örnekler verdi. Her türlü ifsada karşı ıslah edici şuurlu bir yapıyla durulabileceğini aktararak, Şuurlu Öğretmenler Derneğinin teşkilat çalışmalarının önemine vurgu yaptı. Çalışmalarımıza azimle, sabırla, sebatla devam edeceğiz. Tüm uğraşımız Resulullah’ın gösterdiği yolda yürüyerek, Allah’ın rızasını kazanmak olmalı. Bir Milyon ikiyüz bin Öğretmene kendimizi anlatmaya çalışacağız. Yaptığımız çalışmalardan haberdar edeceğiz. ÖĞ-DER olarak şuurlu bireylerin ve şuurlu öğretmenlerin bu toplumu kurtarabileceğine inanıyoruz ve bundan dolayı eğitim adına düşüncesi, sancısı olan herkese Yunus Emre’nin dediği gibi tanış olmaya, derneğimizin faaliyetlerine katılmaya davet edeceğiz.  İfadelerini kullandı.  

Türkiye'nin en büyük öğretmen derneği olan ÖĞ-DER,  şube başkanları toplantısını video konferans yöntemiyle gerçekleştirdi.

 

Toplantıya Denizli Şuurlu Öğretmenler Derneği Başkanı Ahmet Geniş,  ÖĞ-DER Genel Merkez başkanlık divanı ile birçok ilin Şube başkanları katıldı. ÖĞ-DER Genel Başkan Hamdi Sürücü Şube Başkanlarına hitap ederek, gündemi değerlendirdi. “Eğitim”, “öğretmen”, “öğrenci”, “toplum” gibi eğitimin temel konularını ele aldı.

 

 

Toplantıda, Peygamberimizden, Sahabelerden, Erbakan Hoca’dan örnekler verdi. Her türlü ifsada karşı ıslah edici şuurlu bir yapıyla durulabileceğini aktararak, Şuurlu Öğretmenler Derneğinin teşkilat çalışmalarının önemine vurgu yaptı. Çalışmalarımıza azimle, sabırla, sebatla devam edeceğiz. Tüm uğraşımız Resulullah’ın gösterdiği yolda yürüyerek, Allah’ın rızasını kazanmak olmalı. Bir Milyon ikiyüz bin Öğretmene kendimizi anlatmaya çalışacağız. Yaptığımız çalışmalardan haberdar edeceğiz. ÖĞ-DER olarak şuurlu bireylerin ve şuurlu öğretmenlerin bu toplumu kurtarabileceğine inanıyoruz ve bundan dolayı eğitim adına düşüncesi, sancısı olan herkese Yunus Emre’nin dediği gibi tanış olmaya, derneğimizin faaliyetlerine katılmaya davet edeceğiz.  İfadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.