Birinci sınıf öğrencilerine "Okula Hoşgeldiniz Çiçeği"

EĞİTİM 18.09.2019 - 13:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Birinci sınıf öğrencilerine "Okula Hoşgeldiniz Çiçeği"

Denizli’nin Çivril İlçesi, Kadir Kameroğlu ilkokulunda gerçekleştirilen ilköğretim haftası kutlamalarında okula yeni başlayan 1. sınıf öğrencilerine "Okula Hoşgeldiniz Çiçeği" takdim edildi.     Türkiye’de nimete saygısızlık olarak nitelendirilen ve tepkilere neden olan, Kadıköy Anadolu Lisesi'nde yeni başlayan öğrencilere simit parçaları atma geleneği yerine, Çivril’de okula yeni başlayan 1. Sınıf öğrencilerine üst sınıf öğrencileri tarafından çiçek verildi.     Kadir Kameroğlu ilkokulunda 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı ilköğretim haftası kutlama programı düzenlendi. Program, bir dakikalık saygı duruşu akabinde okunan istiklal marşı ile devam etti. Ardından Yaşar Kartaloğlu,  günün anlam ve önemini anlatan konuşma gerçekleştirdi.Daha sonra öğrencilerin okuduğu şiirler, dans gösterileri izleyenlerin beğenisini kazandı. Programın en renkli görüntüsü ise okula yeni başlayan birinci sınıf öğrencilerine üst sınıflarda okuyan öğrencilerin "Okula Hoşgeldiniz Çiçeği" takdim etmesiydi.     Programa Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, daire amirleri çok sayıda veli ve vatandaş katıldı. Programın sonunda öğrenciler, Niyazi Vural'la hatıra fotoğrafı çektirdi.    

Denizli’nin Çivril İlçesi, Kadir Kameroğlu ilkokulunda gerçekleştirilen ilköğretim haftası kutlamalarında okula yeni başlayan 1. sınıf öğrencilerine "Okula Hoşgeldiniz Çiçeği" takdim edildi.  

 

Türkiye’de nimete saygısızlık olarak nitelendirilen ve tepkilere neden olan, Kadıköy Anadolu Lisesi'nde yeni başlayan öğrencilere simit parçaları atma geleneği yerine, Çivril’de okula yeni başlayan 1. Sınıf öğrencilerine üst sınıf öğrencileri tarafından çiçek verildi.

 

 

Kadir Kameroğlu ilkokulunda 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı ilköğretim haftası kutlama programı düzenlendi. Program, bir dakikalık saygı duruşu akabinde okunan istiklal marşı ile devam etti. Ardından Yaşar Kartaloğlu,  günün anlam ve önemini anlatan konuşma gerçekleştirdi.Daha sonra öğrencilerin okuduğu şiirler, dans gösterileri izleyenlerin beğenisini kazandı. Programın en renkli görüntüsü ise okula yeni başlayan birinci sınıf öğrencilerine üst sınıflarda okuyan öğrencilerin "Okula Hoşgeldiniz Çiçeği" takdim etmesiydi.

 

 

Programa Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, daire amirleri çok sayıda veli ve vatandaş katıldı. Programın sonunda öğrenciler, Niyazi Vural'la hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.