Bozdağ ve Honaz Dağı gelin gibi süslendi

DENİZLİ 23.12.2019 - 13:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Bozdağ ve Honaz Dağı gelin gibi süslendi

Denizli’de etkili olan soğuk hava nedeniyle sağanak yağış yüksek kesimlerde kar şeklinde yağdı. Bozdağ ve Honaz Dağı yağan kar ile beyaza büründü.   Dün gece etkili olan yağışlı hava ve fırtınanın ardından sabaha karşı Nikfer’de bulunan Bozdağ ve Honaz Dağı’na kar yağışı şeklinde yağdı. Yağan kar nedeniyle yüksek kesimler adeta gelin gibi süslendi. Denizli’nin bir çok yerinde etkili olan kar, doğa ile buluşunca kartpostallık görüntüler ortaya çıktı.   Tavas-Nikfer sınırları içerisinde bulunan ve Denizli Kayak Merkezi’nin olduğu bölgede gece başlayan kar, sabah saatlerinde 12 santimetreye ulaştı. Gece uyuyan vatandaşlar sabah uyandığında beyaz bir örtünün altında kaldıklarını gördü.   Honaz Dağı’na yağan kar Ege’nin en yüksek dağının eteklerine kadar beyaza bürüdü. Honaz Milli Parkı’nın üst kısımlarına yaklaşık 5 santimetre yağan kar nedeniyle iş makinaları hazır bekliyor.      

Denizli’de etkili olan soğuk hava nedeniyle sağanak yağış yüksek kesimlerde kar şeklinde yağdı. Bozdağ ve Honaz Dağı yağan kar ile beyaza büründü.

 

Dün gece etkili olan yağışlı hava ve fırtınanın ardından sabaha karşı Nikfer’de bulunan Bozdağ ve Honaz Dağı’na kar yağışı şeklinde yağdı. Yağan kar nedeniyle yüksek kesimler adeta gelin gibi süslendi. Denizli’nin bir çok yerinde etkili olan kar, doğa ile buluşunca kartpostallık görüntüler ortaya çıktı.

 

Tavas-Nikfer sınırları içerisinde bulunan ve Denizli Kayak Merkezi’nin olduğu bölgede gece başlayan kar, sabah saatlerinde 12 santimetreye ulaştı. Gece uyuyan vatandaşlar sabah uyandığında beyaz bir örtünün altında kaldıklarını gördü.

 

Honaz Dağı’na yağan kar Ege’nin en yüksek dağının eteklerine kadar beyaza bürüdü. Honaz Milli Parkı’nın üst kısımlarına yaklaşık 5 santimetre yağan kar nedeniyle iş makinaları hazır bekliyor.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.