Buldan'da feci kaza

DENİZLİ 14.01.2017 - 07:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Buldan'da feci kaza

Denizli’nin Buldan İlçesinde bu sabah meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 2’i ağır 5 kişi yaralandı.

Kaza, Buldan İlçesi Güney yolu Bozalan mevkiinde 15. kilometresinde bugün sabah saat 07.00 sıralarında meydana geldi.  15 AF 538 plakalı otomobil ile 20 ED 085 plakalı aracın çarpıştığı kazada otomobilde bulunan 4 kişiden 3'ü hayatını kaybederken 1'i ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Diğer araçta bulunan 4 kişiden 1'i ağır 4 kişi yaralı olarak hastanelere sevk edildiği belirtildi.   Olay yerine sağlık ekipleri ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaşanan kazaya müdahale eden ekipler yaralıları hastaneye kaldırıken olay yerinde hayatlarını kaybeden 3 kişi otopsi için hastane morguna kaldırıldı.   Kaza ile ilgili souşturma başlatıldı.  
Denizli’nin Buldan İlçesinde bu sabah meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 2’i ağır 5 kişi yaralandı.

Kaza, Buldan İlçesi Güney yolu Bozalan mevkiinde 15. kilometresinde bugün sabah saat 07.00 sıralarında meydana geldi.  15 AF 538 plakalı otomobil ile 20 ED 085 plakalı aracın çarpıştığı kazada otomobilde bulunan 4 kişiden 3'ü hayatını kaybederken 1'i ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Diğer araçta bulunan 4 kişiden 1'i ağır 4 kişi yaralı olarak hastanelere sevk edildiği belirtildi.

 

Olay yerine sağlık ekipleri ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaşanan kazaya müdahale eden ekipler yaralıları hastaneye kaldırıken olay yerinde hayatlarını kaybeden 3 kişi otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

 

Kaza ile ilgili souşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.