Buldan yolcu minibüslerine zam yapıldı

DENİZLİ 02.01.2020 - 09:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Buldan yolcu minibüslerine zam yapıldı

Buldan-Denizli arasında yolcu taşıyan minibüslerde yolcu taşıma ücretine zam yapıldı.   Denizli-Buldan güzergâhında hizmet veren buldan minibüsçüler kooperatifine bağlı minibüslerin ücret tarifelerine zam yapıldı. Yapılan zamla birlikte, 9 lira olan gidiş ücreti 10 liraya çıkarıldı. Buldan’dan Sarayköy’e gidiş ücret ise 6 liraya yükseltildi.   Buldan-Denizli ve Buldan köyleri arasındaki  minibüslerde uygulanacak olan yeni tarife şöyle:   Buldan-Denizli: 10 TL Buldan-Yeniyol: 3 TL Buldan-Doğanköy: 4 TL Buldan-Oğuzköy: 4.5 TL Buldan-Yencekent: 4.5 TL Buldan-Tosunlar: 5 TL Buldan-Köprübaşı: 6 TL Buldan Sarayköy: 6 TL Denizli -Köprübaşı: 6TL Denizli -Yenicekent: 7 TL Denizli -Oğuzköy: 7.5 TL Denizli -Doğanköy: 7.5 TL En kısa mesafe : 3 TL olarak belirlendi.

Buldan-Denizli arasında yolcu taşıyan minibüslerde yolcu taşıma ücretine zam yapıldı.

 

Denizli-Buldan güzergâhında hizmet veren buldan minibüsçüler kooperatifine bağlı minibüslerin ücret tarifelerine zam yapıldı. Yapılan zamla birlikte, 9 lira olan gidiş ücreti 10 liraya çıkarıldı. Buldan’dan Sarayköy’e gidiş ücret ise 6 liraya yükseltildi.

 

Buldan-Denizli ve Buldan köyleri arasındaki  minibüslerde uygulanacak olan yeni tarife şöyle:

 

Buldan-Denizli: 10 TL

Buldan-Yeniyol: 3 TL

Buldan-Doğanköy: 4 TL

Buldan-Oğuzköy: 4.5 TL

Buldan-Yencekent: 4.5 TL

Buldan-Tosunlar: 5 TL

Buldan-Köprübaşı: 6 TL

Buldan Sarayköy: 6 TL

Denizli -Köprübaşı: 6TL

Denizli -Yenicekent: 7 TL

Denizli -Oğuzköy: 7.5 TL

Denizli -Doğanköy: 7.5 TL

En kısa mesafe : 3 TL olarak belirlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.