Büşra’dan 12 gündür haber alınamıyor

ASAYİŞ 19.11.2016 - 10:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Büşra’dan 12 gündür haber alınamıyor

denizli haber / denizli 20 haber / Büşra’dan 12 gündür haber alınamıyor

Denizli ‘de 12 gün önce  evden çıkarak bir daha geri dönmeyen 14 yaşındaki Büşra Nuran A.’dan haber alınamıyor. Ailesinin ve Emniyet birimlerinin tüm çabalarına rağmen şuana kadar hala bulunamayan Büşra’nın bulunması için çalışmalar devam ediyor. 8 Kasım günü evden çıkan Büşra’dan bir daha haber alınamadı. Ailesinin tüm çabalarına rağmen bulunamayan genç kız, Emniyet birimlerine kayıp olarak bildirildi. Emniyet Genel Müdürlüğü de, kayıplarla ilgili duyuru yaptığı internet sitesine Büşra Nuran A.’nın fotoğrafını koydu ve eşkaliyle ilgili bilgiler yayınladı.Denizli Emniyet Müdürlüğü Çocuk Sube ekipleri genç kızı bulmak için çalışmalarını sürdüyor. Büşra Nuran A., 160 boyunda, 55 kilo ağırlığında, beyaz tenli, siyah saç, siyah gözlü olduğu belirtildi. Büşra’yı görenlerin en yakın polis karakoluna veya 155 polis hattına haber verilmesi istendi.    
denizli haber / denizli 20 haber / Büşra’dan 12 gündür haber alınamıyor

Denizli ‘de 12 gün önce  evden çıkarak bir daha geri dönmeyen 14 yaşındaki Büşra Nuran A.’dan haber alınamıyor.

Ailesinin ve Emniyet birimlerinin tüm çabalarına rağmen şuana kadar hala bulunamayan Büşra’nın bulunması için çalışmalar devam ediyor.

8 Kasım günü evden çıkan Büşra’dan bir daha haber alınamadı. Ailesinin tüm çabalarına rağmen bulunamayan genç kız, Emniyet birimlerine kayıp olarak bildirildi. Emniyet Genel Müdürlüğü de, kayıplarla ilgili duyuru yaptığı internet sitesine Büşra Nuran A.’nın fotoğrafını koydu ve eşkaliyle ilgili bilgiler yayınladı.Denizli Emniyet Müdürlüğü Çocuk Sube ekipleri genç kızı bulmak için çalışmalarını sürdüyor.

Büşra Nuran A., 160 boyunda, 55 kilo ağırlığında, beyaz tenli, siyah saç, siyah gözlü olduğu belirtildi. Büşra’yı görenlerin en yakın polis karakoluna veya 155 polis hattına haber verilmesi istendi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.