Çalındı denilen rögar kapakları alt yapı içinde çıktı!

DENİZLİ 16.03.2018 - 10:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çalındı denilen rögar kapakları alt yapı içinde çıktı!

Çivril İlçesi’nde Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı DESKİ’ye ait rögar kapaklarının çalındığı haberlerine karşı belediye tarafından yapılan çalışmalarda, kapakların çalınmadığı alt yapı içinde yer aldığı belirtildi.   Çivril Akpınar mahallesinde, Denizli Büyükşehir Belediyesine bağlı DESKİ’ye ait rögar kapağı ve yağmur suyu tahliye ızgaraların çalındığı haberleri üzerine, Büyükşehir ekipleri tarafından yapılan kontroller neticesinde, kapakların çalınmadığı ve habere konu olan kapakların, Büyükşehir Belediyesi’ne ait olmadığı, Türk Telekom Müdürlüğü’ne ait olduğu ortaya çıktı.     Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada; “Öncelikle söz konusu rögar kapağı Telekom'a aittir. Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ ekiplerinin yaptığı kontrolde ise "çalındı" şeklinde yazılan rögar kapağı da Telekom'un hatlarının geçtiği alt yapıda hala durmaktadır” denildi.      

Çivril İlçesi’nde Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı DESKİ’ye ait rögar kapaklarının çalındığı haberlerine karşı belediye tarafından yapılan çalışmalarda, kapakların çalınmadığı alt yapı içinde yer aldığı belirtildi.

 

Çivril Akpınar mahallesinde, Denizli Büyükşehir Belediyesine bağlı DESKİ’ye ait rögar kapağı ve yağmur suyu tahliye ızgaraların çalındığı haberleri üzerine, Büyükşehir ekipleri tarafından yapılan kontroller neticesinde, kapakların çalınmadığı ve habere konu olan kapakların, Büyükşehir Belediyesi’ne ait olmadığı, Türk Telekom Müdürlüğü’ne ait olduğu ortaya çıktı.

 

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada; “Öncelikle söz konusu rögar kapağı Telekom'a aittir. Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ ekiplerinin yaptığı kontrolde ise "çalındı" şeklinde yazılan rögar kapağı da Telekom'un hatlarının geçtiği alt yapıda hala durmaktadır” denildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.