Çameli Ak Parti İlçe Teşkilatı sahaya iniyor!

SİYASET 04.04.2018 - 11:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli Ak Parti İlçe Teşkilatı sahaya iniyor!

AK Parti İlçe Başkanlığı binasında yapılan toplantıya, Çameli Ak Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz, Teşkilat Başkanı Halim Ayten, Kadın Kolları Başkanı Selma Tutgun, ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.   AK Parti ilçe teşkilatının toplantısında yönetim kurulu üyeleri ile faaliyet değerlendirmesi yapılarak toplantıda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz "AK Parti olarak teşkilatımızın her kademesinde görev alan ve partimize gönül veren kişiler olarak, ülkemizin ve memleketimizin daha da büyümesi ve gelişmesi için görev almaktayız. Geçen hafta gerçekleştirdiğimiz kadın kolları kongresi ile teşkilatımızı tamamladık bundan sonraki süreçte saha inip mahalle mahalle kapı kapı dolaşarak vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz seçim çalışmalarımızın bugünden itibaren startını verdik   07 Nisan 2018 Cumartesi Günü Denizli Ak Parti 6.olağan Kongresi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 6’ncı Olağan Kongremize teşrif edecekler. Teşkilatımız ve Çameli halkımız kendilerini en güzel biçimde ağırlamak için şimdiden gün saymaktayız' Kongre hazırlıklarına yaklaşık 2 hafta önceden start vermiştik. Şimdi ise heyecanımıza büyük bir coşku ve mutluluk eşlik ediyor. Cumartesi günü 1500 kişilik büyük bir katılımla Denizli’de Cumhurbaşkanımızı karşılayacağız Araçlar Mahallelerden saat 12:00’de Çameli Merkez’den 13:00’de hareket edecektir dedi Gököz Her zamanki gibi birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştireceğimiz 6. olağan kongremizin Denizli’mize ve ülkemize hayırlar getirmesini Allah'tan niyaz ederim” dedi.  

AK Parti İlçe Başkanlığı binasında yapılan toplantıya, Çameli Ak Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz, Teşkilat Başkanı Halim Ayten, Kadın Kolları Başkanı Selma Tutgun, ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

AK Parti ilçe teşkilatının toplantısında yönetim kurulu üyeleri ile faaliyet değerlendirmesi yapılarak toplantıda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz "AK Parti olarak teşkilatımızın her kademesinde görev alan ve partimize gönül veren kişiler olarak, ülkemizin ve memleketimizin daha da büyümesi ve gelişmesi için görev almaktayız. Geçen hafta gerçekleştirdiğimiz kadın kolları kongresi ile teşkilatımızı tamamladık bundan sonraki süreçte saha inip mahalle mahalle kapı kapı dolaşarak vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz seçim çalışmalarımızın bugünden itibaren startını verdik

 


07 Nisan 2018 Cumartesi Günü Denizli Ak Parti 6.olağan Kongresi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 6’ncı Olağan Kongremize teşrif edecekler. Teşkilatımız ve Çameli halkımız kendilerini en güzel biçimde ağırlamak için şimdiden gün saymaktayız' Kongre hazırlıklarına yaklaşık 2 hafta önceden start vermiştik. Şimdi ise heyecanımıza büyük bir coşku ve mutluluk eşlik ediyor. Cumartesi günü 1500 kişilik büyük bir katılımla Denizli’de Cumhurbaşkanımızı karşılayacağız Araçlar Mahallelerden saat 12:00’de Çameli Merkez’den 13:00’de hareket edecektir dedi Gököz Her zamanki gibi birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştireceğimiz 6. olağan kongremizin Denizli’mize ve ülkemize hayırlar getirmesini Allah'tan niyaz ederim” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.