Çameli'de 12 Mart İstiklal Marşı Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı

KÜLTÜR 13.03.2017 - 12:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli'de 12 Mart İstiklal Marşı Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı

Çameli İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi Öğrencileri ve Öğretmenleri tarafından organize edilen Öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanıp sunulan ” 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı ” Çameli Konferans Salonunda Saat 10.00 da gerçekleştirildi.

  12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programına Çameli Kaymakamı Onur Özaydın, Çameli Jandarma Komutanı  Hamza Çil  Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan  Resmi daire amirleri, Sivil Toplum Kuruluşları  Oda başkanları, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler basın mensupları ve misafirlerin katıldıkları program Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizin manevi huzurunda 1 dakikalık saygı duruşuna müteakip İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.   Oynanan piyes büyük alkış aldı   Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İmam Hatip Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Recep Babacan  yaptı. Çameli Çok Programlı  Lisesinden  12.sınıf Sayısal Bölümü Öğrencisi Emre Çağdaş  Cenk Marşı şiirini okudu ve büyük alkış aldı. Çameli Çok Programlı öğrencilerin hazırlamış olduğu  ‘Asker Uğurlama  ‘’ adlı piyes izleyiciler tarafından ilgiyle izlenirken bazı izleyicilerin gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.  Akif Ersoy’un İstiklal Marşı ile ilgili slayt sunumu gerçekleşti. İstiklal Marşı'nın yazılış sürecini anlatan konuşmayı Rumeysa Uğuz tarafından yapıldı.     Duygu seli aktı Okul oratoryosu Ya İstiklal Ya Ölüm adlı oratoryoyu  dramatize etti.  İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy  komposizyon yarışmasında birinci olan Çameli Çok Programlı lisesi Mutlu Altın'ın şehir dışında olması nedeniyle Mihrap Yalçın alırken İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy konulu etkinliklere katılan öğrencilere katılım belgesi verildi.   Yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin ödülleri Çameli Kaymakamı Onur Özaydın, Çameli Jandarma Komutanı Hamza Çil ,Çameli Kaymakamı Onur Özaydın  verdi. Program sonunda protokol üyeleri programın hazırlanıp sunulmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencileri tebrik ettiler.
Çameli İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi Öğrencileri ve Öğretmenleri tarafından organize edilen Öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanıp sunulan ” 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı ” Çameli Konferans Salonunda Saat 10.00 da gerçekleştirildi.

 

12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programına Çameli Kaymakamı Onur Özaydın, Çameli Jandarma Komutanı  Hamza Çil  Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan  Resmi daire amirleri, Sivil Toplum Kuruluşları  Oda başkanları, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler basın mensupları ve misafirlerin katıldıkları program Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizin manevi huzurunda 1 dakikalık saygı duruşuna müteakip İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

 

Oynanan piyes büyük alkış aldı

 

Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İmam Hatip Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Recep Babacan  yaptı. Çameli Çok Programlı  Lisesinden  12.sınıf Sayısal Bölümü Öğrencisi Emre Çağdaş  Cenk Marşı şiirini okudu ve büyük alkış aldı. Çameli Çok Programlı öğrencilerin hazırlamış olduğu  ‘Asker Uğurlama  ‘’ adlı piyes izleyiciler tarafından ilgiyle izlenirken bazı izleyicilerin gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.  Akif Ersoy’un İstiklal Marşı ile ilgili slayt sunumu gerçekleşti. İstiklal Marşı'nın yazılış sürecini anlatan konuşmayı Rumeysa Uğuz tarafından yapıldı.

 

 

Duygu seli aktı

Okul oratoryosu Ya İstiklal Ya Ölüm adlı oratoryoyu  dramatize etti.  İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy  komposizyon yarışmasında birinci olan Çameli Çok Programlı lisesi Mutlu Altın'ın şehir dışında olması nedeniyle Mihrap Yalçın alırken İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy konulu etkinliklere katılan öğrencilere katılım belgesi verildi.

 

Yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin ödülleri Çameli Kaymakamı Onur Özaydın, Çameli Jandarma Komutanı Hamza Çil ,Çameli Kaymakamı Onur Özaydın  verdi. Program sonunda protokol üyeleri programın hazırlanıp sunulmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencileri tebrik ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.