Çameli'de 2 bin ceviz fidanı dağıtıldı

DENİZLİ 17.02.2018 - 09:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli'de 2 bin ceviz fidanı dağıtıldı

Çameli İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından finanse edilen 2000 adet Aşılı Ceviz fidanı çiftçilere dağıtıldı.   Çameli İlce Gıda ve Tarım Hayvancılık Müdürlüğü Çameli’de Çiftçi Kayıt Sistemine kayıtlı olan çiftçilere 2000 adet ceviz fidanı dağıtımı gerçekleştirdi. İlçe Gıda ve Tarım Hayvancılık Müdürlüğü binasında gerçekleşen fidan dağıtım törenine Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli İlce Gıda ve Tarım Hayvancılık Müdürü Durmuş İvgin ve Çiftçi Kayıt Sistemine kayıtlı olan çiftçiler katıldı.     Denizli Orman Bölge Müdürlüğü, Denizli Ticaret Borsası, Denizli İşkur Müdürlüğü ve Çameli ilçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün ortak projesi olan Ceviz Fidan Dağıtımında Başkan Arslan 47 kişiye dağıtılan fidanların toprakla buluşmasını istedi. Tarım arazilerinde ceviz üretimini attırılması hedeflediklerini 5-10 yıl içerisinde ise ceviz rekortmeni attırmak istiyoruz.Toprakla Buluşacak olan fidanların verimli ve bereketli olsun. Ceviz fidanları için Denizli Ticaret Borsası, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan, Denizli İşkur Müdürlüğüne Denizli Orman Bölge Müdürlüğüne teşekkür ederiz” dedi.    

Çameli İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından finanse edilen 2000 adet Aşılı Ceviz fidanı çiftçilere dağıtıldı.

 

Çameli İlce Gıda ve Tarım Hayvancılık Müdürlüğü Çameli’de Çiftçi Kayıt Sistemine kayıtlı olan çiftçilere 2000 adet ceviz fidanı dağıtımı gerçekleştirdi. İlçe Gıda ve Tarım Hayvancılık Müdürlüğü binasında gerçekleşen fidan dağıtım törenine Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli İlce Gıda ve Tarım Hayvancılık Müdürü Durmuş İvgin ve Çiftçi Kayıt Sistemine kayıtlı olan çiftçiler katıldı.

 

 

Denizli Orman Bölge Müdürlüğü, Denizli Ticaret Borsası, Denizli İşkur Müdürlüğü ve Çameli ilçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün ortak projesi olan Ceviz Fidan Dağıtımında Başkan Arslan 47 kişiye dağıtılan fidanların toprakla buluşmasını istedi. Tarım arazilerinde ceviz üretimini attırılması hedeflediklerini 5-10 yıl içerisinde ise ceviz rekortmeni attırmak istiyoruz.Toprakla Buluşacak olan fidanların verimli ve bereketli olsun. Ceviz fidanları için Denizli Ticaret Borsası, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan, Denizli İşkur Müdürlüğüne Denizli Orman Bölge Müdürlüğüne teşekkür ederiz” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.