Çameli’de Cumhuriyet Bayramı Kutlandı

DENİZLİ 29.10.2020 - 15:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli’de Cumhuriyet Bayramı Kutlandı

Cumhuriyetin 97’inci yıldönümünde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çameli İlçesi’nde kutlandı.   Çameli İlçesi’nde Kovid-19 ile mücadele kapsamında alınan önlemler eşliğinde, ilçe protokolü ve vatandaşların katılımıyla Cumhuriyetin 97. Kuruluş yıldönümü büyük coşku ile kutlandı.     29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlaması Çameli Cumhuriyet Meydanında saat 11.00’de saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından devam etti. Törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajı okundu.     Çameli İlçe Kaymakamı Kerem Yenigün, tarafından günün anlam ve önemi belirten konuşmasın ardından şiir okundu. Şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilerin ödül töreni ve Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından halk oyunları gösteri ile devam etti. Bayram konvoyuna onlarca araç katılırken, esnaf ve vatandaşlar da eşlik etti.    Program kortej geçişi ve Cumhuriyet konvoyu ile son buldu.  

Cumhuriyetin 97’inci yıldönümünde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çameli İlçesi’nde kutlandı.

 

Çameli İlçesi’nde Kovid-19 ile mücadele kapsamında alınan önlemler eşliğinde, ilçe protokolü ve vatandaşların katılımıyla Cumhuriyetin 97. Kuruluş yıldönümü büyük coşku ile kutlandı.

 

 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlaması Çameli Cumhuriyet Meydanında saat 11.00’de saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından devam etti. Törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajı okundu.

 

 

Çameli İlçe Kaymakamı Kerem Yenigün, tarafından günün anlam ve önemi belirten konuşmasın ardından şiir okundu. Şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilerin ödül töreni ve Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından halk oyunları gösteri ile devam etti. Bayram konvoyuna onlarca araç katılırken, esnaf ve vatandaşlar da eşlik etti.

 

 Program kortej geçişi ve Cumhuriyet konvoyu ile son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.