Çameli'de Sinema ve Tiyatro Günü

KÜLTÜR 02.03.2017 - 09:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli'de Sinema ve Tiyatro Günü

Çameli Belediyesi ve Çameli Kaymakamlığınca düzenlenecek olan sinema gecesi programı bugün yapılacaktır.

  Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediyesi işbirliği içerisinde düzenlenen Kültürel ve Sosyal faaliyetleri kapsamında Ortaklaşa Düzenlediği Sinema ve tiyatro günlerinde bu Perşembe Sinema Gecesi  programında gerçekleşecek.   Her Hafta Farklı bir organizasyona sahiplik eden Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediyesi geçtiğimiz hafta düzenlenen Denizli Büyükşehir Belediyesi Tiyatro grubunun gösterisi Büyük beğeni topladı. 2 haftalık süreç içerisinde Çameli halkının yoğun gösterdiği Kültürel ve Sosyal faaliyetleri kapsamında Ortaklaşa Düzenlediği Sinema ve tiyatro günlerinde bu Perşembe Sinema Gecesine ev sahipliği yapacak.     BU PERŞEMBE SİNEMA GÜNÜ Sinema günlerinde alanında ödül almış birbirinden kaliteli yapımların vatandaşla buluştuğuna dikkat çeken Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN “Sanatı Çameli’lilerle buluşturuyoruz. Çameli’de tam anlamıyla nostaljik günler yaşanacak Her Hafta gerçekleştirilecek olan sinema ve tiyatro günleriyle Çameli’liler daha önce görme fırsatı yakalayamadıkları birbirinden değerli yapımları ve tiyatroyu izleme imkanı bulacak.    Tam bir nostalji havasında gerçekleştirilen sinema günlerinde vatandaşlarımız ailesi, çocukları, eşi ve dostuyla beraber bir araya gelerek farklı ve keyifli bir akşam yaşayacak. Çameli’de yürüttüğümüz hizmetlerin geneline bakılırsa belediyemizin geniş bir yelpazede çok farklı alanlarda birbirinden başarılı hizmetler yaptığımızı görürsünüz. Toplumu birbiriyle kaynaştıran, toplumsal bağları güçlendiren, bireyi ben duygusundan çıkarıp biz duygusuna taşıyan bu tür hizmetleri çok önemsiyoruz” dedi.
Çameli Belediyesi ve Çameli Kaymakamlığınca düzenlenecek olan sinema gecesi programı bugün yapılacaktır.

 

Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediyesi işbirliği içerisinde düzenlenen Kültürel ve Sosyal faaliyetleri kapsamında Ortaklaşa Düzenlediği Sinema ve tiyatro günlerinde bu Perşembe Sinema Gecesi  programında gerçekleşecek.

 


Her Hafta Farklı bir organizasyona sahiplik eden Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediyesi geçtiğimiz hafta düzenlenen Denizli Büyükşehir Belediyesi Tiyatro grubunun gösterisi Büyük beğeni topladı. 2 haftalık süreç içerisinde Çameli halkının yoğun gösterdiği Kültürel ve Sosyal faaliyetleri kapsamında Ortaklaşa Düzenlediği Sinema ve tiyatro günlerinde bu Perşembe Sinema Gecesine ev sahipliği yapacak.

 

 

BU PERŞEMBE SİNEMA GÜNÜ

Sinema günlerinde alanında ödül almış birbirinden kaliteli yapımların vatandaşla buluştuğuna dikkat çeken Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN “Sanatı Çameli’lilerle buluşturuyoruz. Çameli’de tam anlamıyla nostaljik günler yaşanacak Her Hafta gerçekleştirilecek olan sinema ve tiyatro günleriyle Çameli’liler daha önce görme fırsatı yakalayamadıkları birbirinden değerli yapımları ve tiyatroyu izleme imkanı bulacak.

 

 Tam bir nostalji havasında gerçekleştirilen sinema günlerinde vatandaşlarımız ailesi, çocukları, eşi ve dostuyla beraber bir araya gelerek farklı ve keyifli bir akşam yaşayacak. Çameli’de yürüttüğümüz hizmetlerin geneline bakılırsa belediyemizin geniş bir yelpazede çok farklı alanlarda birbirinden başarılı hizmetler yaptığımızı görürsünüz. Toplumu birbiriyle kaynaştıran, toplumsal bağları güçlendiren, bireyi ben duygusundan çıkarıp biz duygusuna taşıyan bu tür hizmetleri çok önemsiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.