Çameli’de Şükür Kurbanı Kesildi

DENİZLİ 30.05.2020 - 09:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli’de Şükür Kurbanı Kesildi

Çameli İlçe Müftülüğü koronavirüs tedbirleri kapsamında camilerde ibadetin yeniden açılmasından dolayı Cuma namazı öncesi şükür kurbanı kesildi.   Yeni tip koronavirüs (COVID-19) salgını tedbirleri kapsamında cemaat ile namazların kılınmasına ara verilmesinin ardından 74 gün sonra ilk Cuma namazı kılındı. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından ülke genelinde 1003 kurban kesilmesi konusundaki açıklamasının ardından camilerin yeniden ibadete açılması dolayısı ile müftülükler tarafından şükür kurbanı kesilerek ihtiyaç sahiplerine dağıtılıyor.   Çameli İlçe Müftülüğü tarafından, Merkez Kız Kuran Kursu bahçesinde kesilen şükür kurban kesim törenine Kaymakam Didem Dinç Özay,  Belediye Başkanı Cengiz Arslan,  İlçe Müftüsü Fatih Bütün ve müftülük personeli katıldı. Yapılan dua sonrası şükür kurbanı kesildi.     İlçe  Müftüsü Fatih Bütün ; “İnşallah bugün Cuma namazını kılmaya başlayacağız. Namaz kılınacak yerler ilçe kaymakamımızla yaptığımız toplantı sonucunda belirlendi. Bu sebeple Diyanet İşleri Başkanımızın açıklamaları doğrultusunda 1003 kurbandan bir tanesini Çameli’de Kız Kuran Kursu avlusunda kestik. Allah milletimize bir daha böyle salgın göstermesin, bütün İslam alemini ve insanlığı bu salgından korusun. İlçemizde inşallah bu salgından en az zararla atlamamıza sebep olur. Şükür kurbanımızı da Rabbi Teâlâ’dan kabul etmesi için dua ediyoruz. “dedi.

Çameli İlçe Müftülüğü koronavirüs tedbirleri kapsamında camilerde ibadetin yeniden açılmasından dolayı Cuma namazı öncesi şükür kurbanı kesildi.

 

Yeni tip koronavirüs (COVID-19) salgını tedbirleri kapsamında cemaat ile namazların kılınmasına ara verilmesinin ardından 74 gün sonra ilk Cuma namazı kılındı. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından ülke genelinde 1003 kurban kesilmesi konusundaki açıklamasının ardından camilerin yeniden ibadete açılması dolayısı ile müftülükler tarafından şükür kurbanı kesilerek ihtiyaç sahiplerine dağıtılıyor.

 

Çameli İlçe Müftülüğü tarafından, Merkez Kız Kuran Kursu bahçesinde kesilen şükür kurban kesim törenine Kaymakam Didem Dinç Özay,  Belediye Başkanı Cengiz Arslan,  İlçe Müftüsü Fatih Bütün ve müftülük personeli katıldı. Yapılan dua sonrası şükür kurbanı kesildi.

 

 

İlçe  Müftüsü Fatih Bütün ; “İnşallah bugün Cuma namazını kılmaya başlayacağız. Namaz kılınacak yerler ilçe kaymakamımızla yaptığımız toplantı sonucunda belirlendi. Bu sebeple Diyanet İşleri Başkanımızın açıklamaları doğrultusunda 1003 kurbandan bir tanesini Çameli’de Kız Kuran Kursu avlusunda kestik. Allah milletimize bir daha böyle salgın göstermesin, bütün İslam alemini ve insanlığı bu salgından korusun. İlçemizde inşallah bu salgından en az zararla atlamamıza sebep olur. Şükür kurbanımızı da Rabbi Teâlâ’dan kabul etmesi için dua ediyoruz. “dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.