Çameli Kaymakamlığı'na atanan İsmail Alsancak görevine başladı...

GÜNDEM 27.10.2018 - 11:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çameli Kaymakamlığı'na atanan İsmail Alsancak görevine başladı...

Çameli Kaymakamlığı'na vekalet etmekte olan Kaymakam Vekili Semih Cembekli'nin ayrılmasının ardından İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü’nün Bakanlık Onayı ile Çameli  Kaymakamlığı’na atanan Kaymakam İsmail ALSANCAK görevine başladı.     Hükümet konağı önünde ilçe protoklu ile daire amirleri tarafından karşılanan Kaymakam İsmail ALSANCAK ilçe hakkında bilgiler aldı.     Kaymakam İsmail ALSANCAK “Çameli gerçekten hem doğal güzellikleriyle hem o Anadolu insanın çalışkanlığı ile bezenmiş güzel bir ilçemiz.İnşallah çok iyi şeyler yapmak için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz.” Dedi.

Çameli Kaymakamlığı'na vekalet etmekte olan Kaymakam Vekili Semih Cembekli'nin ayrılmasının ardından İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü’nün Bakanlık Onayı ile Çameli  Kaymakamlığı’na atanan Kaymakam İsmail ALSANCAK görevine başladı.

 

 

Hükümet konağı önünde ilçe protoklu ile daire amirleri tarafından karşılanan Kaymakam İsmail ALSANCAK ilçe hakkında bilgiler aldı.

 

 

Kaymakam İsmail ALSANCAK “Çameli gerçekten hem doğal güzellikleriyle hem o Anadolu insanın çalışkanlığı ile bezenmiş güzel bir ilçemiz.İnşallah çok iyi şeyler yapmak için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.