Çameli Kaymakamlığı öğrenciler için harekete geçti

DENİZLİ 30.09.2020 - 15:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli Kaymakamlığı öğrenciler için harekete geçti

Çameli’de, Milli Eğitim ve Güvenlik Konulu Toplantı, Kaymakam Kerem Yenigün başkanlığında toplandı. Toplantıda uzaktan eğitim gören öğrencilerin EBA sistemine girebilmelerine kolaylık sağlamak amacı ile bir dizi kararlar alındı.   Toplantı’ya Kayamak Kerem Yenigün, Belediye Başkanı Cengiz Arslan, İlçe emniyet müdürü, Jandarma komutanı, Kurum Müdürleri, Okul Müdürleri ve öğretmenler katıldı.   102 ÖĞRENCİYE TABLET Toplantıda; EBA eğitimine erişim için tespit edilen 102 ihtiyaç sahibi öğrenciye Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Derneği Vakfı (SYDV) tarafından tablet bilgisayar alınacak. İnternet altyapısı yetersiz olan mahallelere kaymakamlık ve belediye tarafından ortak internet ağı satın alınacağı belirtildi. EBA erişim noktaları belediye, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Muhtarlar tarafından kurulacağı aktarıldı.   ÖĞRENCİLER EBA ERİŞİM NOKTALARINA TAŞINACAK Altyapı nedeniyle internet bağlanması mümkün olmayan mahallelerde dileyen ailelerin öğrencileri ilçe merkezi veya yakın EBA merkezi bulunan mahalleye muhtarlar aracılığı ile taşınacak. EK olarak tespit edilen ihtiyaç sahibi diğer öğrencilere SYDV tarafından kaynak kitap hediye edilecek.   İHTİYAÇ SAHİPLERİ İLGİLİ KURUMLARA BAŞVURACAK   Tüm EBA erişim noktaları ve öğrenciler, öğretmenlerden oluşan komisyon marifetiyle düzenli olarak yerinde kontrol edileceği belirtildi. Aynı zamanda gözden kaçırılan öğrencilerin her türlü ihtiyaçları ve tüm velilerin diğer talep ve şikayet önerileri için kaymakamlık SYDV, İlçe MEM ve Muhtarlara başvurabilecekleri belirtildi.  

Çameli’de, Milli Eğitim ve Güvenlik Konulu Toplantı, Kaymakam Kerem Yenigün başkanlığında toplandı. Toplantıda uzaktan eğitim gören öğrencilerin EBA sistemine girebilmelerine kolaylık sağlamak amacı ile bir dizi kararlar alındı.

 

Toplantı’ya Kayamak Kerem Yenigün, Belediye Başkanı Cengiz Arslan, İlçe emniyet müdürü, Jandarma komutanı, Kurum Müdürleri, Okul Müdürleri ve öğretmenler katıldı.

 

102 ÖĞRENCİYE TABLET

Toplantıda; EBA eğitimine erişim için tespit edilen 102 ihtiyaç sahibi öğrenciye Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Derneği Vakfı (SYDV) tarafından tablet bilgisayar alınacak. İnternet altyapısı yetersiz olan mahallelere kaymakamlık ve belediye tarafından ortak internet ağı satın alınacağı belirtildi. EBA erişim noktaları belediye, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Muhtarlar tarafından kurulacağı aktarıldı.

 

ÖĞRENCİLER EBA ERİŞİM NOKTALARINA TAŞINACAK

Altyapı nedeniyle internet bağlanması mümkün olmayan mahallelerde dileyen ailelerin öğrencileri ilçe merkezi veya yakın EBA merkezi bulunan mahalleye muhtarlar aracılığı ile taşınacak. EK olarak tespit edilen ihtiyaç sahibi diğer öğrencilere SYDV tarafından kaynak kitap hediye edilecek.

 

İHTİYAÇ SAHİPLERİ İLGİLİ KURUMLARA BAŞVURACAK

 

Tüm EBA erişim noktaları ve öğrenciler, öğretmenlerden oluşan komisyon marifetiyle düzenli olarak yerinde kontrol edileceği belirtildi. Aynı zamanda gözden kaçırılan öğrencilerin her türlü ihtiyaçları ve tüm velilerin diğer talep ve şikayet önerileri için kaymakamlık SYDV, İlçe MEM ve Muhtarlara başvurabilecekleri belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.