Çameli’nde yollar güzelleşmeye devam ediyor

GÜNDEM 15.06.2017 - 11:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli’nde yollar güzelleşmeye devam ediyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan kilitli parke taşı döşeme çalışmaları Sarıkavak Mahallesinde devam etmektedir.

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan kilitli parke taşı döşeme çalışmaları Sarıkavak Mahallesinde devam etmektedir.     Yapılan çalışmaları yerinde takip eden Çameli Belediye Başkanı Sayın Cengiz Arslan yaptığı açıklamada, Denizli Büyükşehir Belediyesi, yüklenici firmaya bağlı ekiplerin stabilize çalışmalarının ardından yapılan kilitli parke taşı döşeme çalışmaları ara vermeden devam ettiğini belirtildi.     MAHALLELİLER TEŞEKKÜR ETTİ   Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen kaldırım ve parke taşı döşeme çalışmaları ile sokakların çok daha güzel ve temiz bir görünüme kavuşacağını belirten Elmalı mahallesi sakinleri Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’a teşekkür etti.   Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Sarıkavak Mahallesine yapılan kilitli parke taşı çalışmaları Sarıkavak Mahallesinin çehresini değiştireceğini tüm mahallelerimizde plan dahilinde çalışmaların yapılacağını ve Kilitli Parke Çalışmaları için Başkan Arslan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ‘a teşekkür etti.
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan kilitli parke taşı döşeme çalışmaları Sarıkavak Mahallesinde devam etmektedir.

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan kilitli parke taşı döşeme çalışmaları Sarıkavak Mahallesinde devam etmektedir.

 

 

Yapılan çalışmaları yerinde takip eden Çameli Belediye Başkanı Sayın Cengiz Arslan yaptığı açıklamada, Denizli Büyükşehir Belediyesi, yüklenici firmaya bağlı ekiplerin stabilize çalışmalarının ardından yapılan kilitli parke taşı döşeme çalışmaları ara vermeden devam ettiğini belirtildi.

 

 

MAHALLELİLER TEŞEKKÜR ETTİ

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen kaldırım ve parke taşı döşeme çalışmaları ile sokakların çok daha güzel ve temiz bir görünüme kavuşacağını belirten Elmalı mahallesi sakinleri Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’a teşekkür etti.

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Sarıkavak Mahallesine yapılan kilitli parke taşı çalışmaları Sarıkavak Mahallesinin çehresini değiştireceğini tüm mahallelerimizde plan dahilinde çalışmaların yapılacağını ve Kilitli Parke Çalışmaları için Başkan Arslan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ‘a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.