Çamelinde yollar yenileniyor

GÜNDEM 28.03.2017 - 18:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çamelinde yollar yenileniyor

Çameli'de Yoğun kar yağışı ve Kanalizasyon çalışmaları nedeniyle cadde ve sokaklarda düzenlemeler ile tamiratlar gerçekleşiyor.

Çameli'de Bahar Ayının gelmesi sebebi ile İlçe Genelinde çalışmalar hız kazandı bu kapsamda kışın çok sert geçtiği Çameli İlçesinde kar temizleme çalışmaları ve Kanalizasyon Çalışmaları nedeniyle bozulan yollar temizlenirken yerinden oynayan bozulan kilitli parkeli yollar yeniden düzenliyor     Parke bakım ve onarımları sürüyor" Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Vatandaşlardan gelen talepleri de değerlendiren Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşlerine  bağlı ekipler, çeşitli sebeplerden dolayı meydana gelen yol bozukluklarını da ivedi olarak gidererek bozulan parkelerin bakım ve onarımı çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, altyapı ( kanalisazyon çalışmaları ve Kar Yağışı nedeniyle kar kürüme ,tuzlama ve kumlama çalışması  sebebi ile İlçe Merkezi 15 Temmuz Şehitler Caddesi ve muftelif sokak  civarındaki parkelerinin tamiratını da gerçekleştiriyor. Yapılan Çalışmalar nedeniyle Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkür ederiz dedi.
Çameli'de Yoğun kar yağışı ve Kanalizasyon çalışmaları nedeniyle cadde ve sokaklarda düzenlemeler ile tamiratlar gerçekleşiyor.

Çameli'de Bahar Ayının gelmesi sebebi ile İlçe Genelinde çalışmalar hız kazandı bu kapsamda kışın çok sert geçtiği Çameli İlçesinde kar temizleme çalışmaları ve Kanalizasyon Çalışmaları nedeniyle bozulan yollar temizlenirken yerinden oynayan bozulan kilitli parkeli yollar yeniden düzenliyor

 

 

Parke bakım ve onarımları sürüyor"

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Vatandaşlardan gelen talepleri de değerlendiren Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşlerine  bağlı ekipler, çeşitli sebeplerden dolayı meydana gelen yol bozukluklarını da ivedi olarak gidererek bozulan parkelerin bakım ve onarımı çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, altyapı ( kanalisazyon çalışmaları ve Kar Yağışı nedeniyle kar kürüme ,tuzlama ve kumlama çalışması  sebebi ile İlçe Merkezi 15 Temmuz Şehitler Caddesi ve muftelif sokak  civarındaki parkelerinin tamiratını da gerçekleştiriyor. Yapılan Çalışmalar nedeniyle Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkür ederiz dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.