Çardak’da Orman Yangını Devam Ediyor

DENİZLİ 03.09.2020 - 18:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çardak’da Orman Yangını Devam Ediyor

Çardak’ta öğle saatlerinde başlayan orman yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.   Çardak İlçesi Hayriye Mahallesi’nde öğlen saatlerinde başlayan ve henüz söndürülemeyen orman yangını devam ediyor. Orman İşletme Müdürlüğü ve Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığı’nın birlikte müdahale ettiği orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor.   Havadan ve karadan müdahale edilen orman yangını rüzgarın etkisi ile kontrol altına alınmakta zorluk yaşanıyor. Yangın yerinden gelen ilk görüntülerde yangının boyutunu gözler önüne seriyor.  Öte yandan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yangın nedeniyle bölgeye gelerek incelemelerde bulunacağı belirtildi.   Yangın ekipler tarafından kontrol altına alınmaya çalışılıyor.    

Çardak’ta öğle saatlerinde başlayan orman yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

 

Çardak İlçesi Hayriye Mahallesi’nde öğlen saatlerinde başlayan ve henüz söndürülemeyen orman yangını devam ediyor. Orman İşletme Müdürlüğü ve Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığı’nın birlikte müdahale ettiği orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

 

Havadan ve karadan müdahale edilen orman yangını rüzgarın etkisi ile kontrol altına alınmakta zorluk yaşanıyor. Yangın yerinden gelen ilk görüntülerde yangının boyutunu gözler önüne seriyor.  Öte yandan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yangın nedeniyle bölgeye gelerek incelemelerde bulunacağı belirtildi.

 

Yangın ekipler tarafından kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.