Çivril'de 3 kişi hırsızlıktan tutuklandı

ASAYİŞ 21.11.2017 - 09:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çivril'de 3 kişi hırsızlıktan tutuklandı

Denizli Çivril ilçesinde, ev ve işyerlerindeki hırsızlık olaylarına karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen 3 kişi tutuklandı.   Edinilen bilgilere göre, Çivril’de ev, işyeri ve araçlardan hırsızlık yapan şüpheliler M. K., A.B., ve Y.B. Çivril İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekiplerinin yaptığı istihbarat çalışmaları neticesi yakalandı. Zanlılar çaldıkları malzemeler ile ele geçirilirken zanlıların bir hafta içinde Çivril ilçe merkezinde bir ev, bir işyeri ve üç araç hırsızlığına karıştıkları, bir adette bisiklet çaldıkları belirlendi. Üç şüpheli de Emniyette ki işlemlerinin ardından Çivril Adliyesi’ne sevk edildiler.   Daha önceden sabıkaları olan üç zanlı çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiler. Kaynak (yesilcivrilgazetesi)

Denizli Çivril ilçesinde, ev ve işyerlerindeki hırsızlık olaylarına karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen 3 kişi tutuklandı.

 

Edinilen bilgilere göre, Çivril’de ev, işyeri ve araçlardan hırsızlık yapan şüpheliler M. K., A.B., ve Y.B. Çivril İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekiplerinin yaptığı istihbarat çalışmaları neticesi yakalandı. Zanlılar çaldıkları malzemeler ile ele geçirilirken zanlıların bir hafta içinde Çivril ilçe merkezinde bir ev, bir işyeri ve üç araç hırsızlığına karıştıkları, bir adette bisiklet çaldıkları belirlendi. Üç şüpheli de Emniyette ki işlemlerinin ardından Çivril Adliyesi’ne sevk edildiler.

 

Daha önceden sabıkaları olan üç zanlı çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiler. Kaynak (yesilcivrilgazetesi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.