Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Denizli’ye geliyor

DENİZLİ 21.02.2019 - 09:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Denizli’ye geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan 31 Mart yerel seçimler kapsamında bugün Denizli’ye geliyor. 29 Ekim Bulvarı’nda yapılacak miting öncesi meydan parti bayrakları ile süslendi. Erdoğan’ın mitinginden dolayı bazı yollar trafiğe kapalı olacak.   Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Denizli 34’üncü kez misafir edecek. 31 Mart yerel seçimler nedeniyle Denizli’de vatandaşlarla kucaklaşacak mitinge, Erdoğan’ın 13.30’da gelmesi bekleniyor. Her zaman olduğu gibi miting alanına bağlı yollar trafiğe kapalı olacak.   PARTİ HEYETİ İNCELEMEDE BULUNDU AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti ana kademe yönetimi, kadın ve gençlik teşkilatları ile birlikte dün akşam miting alanında incelemede bulundu. Hazırlıkları tamamlanan ve güvenlik önlemlerinin alınmasının ardından vatandaşlar miting alanına alınmaya başlanılacak.     YOLLAR KAPALI OLACAK Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Denizli’ye gelmesi ile birlikte, mitingin yapılacağı 29 Ekim Bulvarına bağlı yollar trafiğe kapalı olacak. 29 Ekim Bulvarı’nın bir kısmı, Fatih Caddesi’nin bir kısmı ve buna bağlı sokak ve caddelerin yanı sıra, Erdoğan’ın ziyaret etmesi beklenilen Valilik ve  Büyükşehir Belediyesini ziyareti nedeniyle bu güzergahtaki yollarda geçici olarak trafik durdurulacak.    

Cumhurbaşkanı Erdoğan 31 Mart yerel seçimler kapsamında bugün Denizli’ye geliyor. 29 Ekim Bulvarı’nda yapılacak miting öncesi meydan parti bayrakları ile süslendi. Erdoğan’ın mitinginden dolayı bazı yollar trafiğe kapalı olacak.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Denizli 34’üncü kez misafir edecek. 31 Mart yerel seçimler nedeniyle Denizli’de vatandaşlarla kucaklaşacak mitinge, Erdoğan’ın 13.30’da gelmesi bekleniyor. Her zaman olduğu gibi miting alanına bağlı yollar trafiğe kapalı olacak.

 

PARTİ HEYETİ İNCELEMEDE BULUNDU

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti ana kademe yönetimi, kadın ve gençlik teşkilatları ile birlikte dün akşam miting alanında incelemede bulundu. Hazırlıkları tamamlanan ve güvenlik önlemlerinin alınmasının ardından vatandaşlar miting alanına alınmaya başlanılacak.

 

 

YOLLAR KAPALI OLACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Denizli’ye gelmesi ile birlikte, mitingin yapılacağı 29 Ekim Bulvarına bağlı yollar trafiğe kapalı olacak. 29 Ekim Bulvarı’nın bir kısmı, Fatih Caddesi’nin bir kısmı ve buna bağlı sokak ve caddelerin yanı sıra, Erdoğan’ın ziyaret etmesi beklenilen Valilik ve  Büyükşehir Belediyesini ziyareti nedeniyle bu güzergahtaki yollarda geçici olarak trafik durdurulacak.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.