Dağa oduna giden adam traktör üzerinde ölü bulundu

ASAYİŞ 05.04.2020 - 12:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Dağa oduna giden adam traktör üzerinde ölü bulundu

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde dağa odun toplamaya giden 60 yaşındaki adam traktör üzerinde ölü olarak bulundu. Edinilen bilgilere göre,  Acıpayam, Akalan mahallesinde yaşayan Hasan Hüseyin Göksel ve eşi sabah saatlerinde kendilerine ait traktörle Kızılca eniş mevkiine iddiaya göre odun toplamaya gittiler. Burada bir süre kalan karı koca daha sonra eşi çevrede odun topladıktan sonra kocasının yanına geldi. Eşi Hasan Hüseyin Göksel'i traktörün üstünde hareketsiz gören kadın durumu yakınlarına ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri 60 yaşındaki Hasan Hüseyin Göksal'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Şahsın kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği tahmin edilirken jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. Kaynak: Acıpayamgazetesi

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde dağa odun toplamaya giden 60 yaşındaki adam traktör üzerinde ölü olarak bulundu.


Edinilen bilgilere göre,  Acıpayam, Akalan mahallesinde yaşayan Hasan Hüseyin Göksel ve eşi sabah saatlerinde kendilerine ait traktörle Kızılca eniş mevkiine iddiaya göre odun toplamaya gittiler. Burada bir süre kalan karı koca daha sonra eşi çevrede odun topladıktan sonra kocasının yanına geldi. Eşi Hasan Hüseyin Göksel'i traktörün üstünde hareketsiz gören kadın durumu yakınlarına ve sağlık ekiplerine haber verdi.


Olay yerine gelen sağlık ekipleri 60 yaşındaki Hasan Hüseyin Göksal'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Şahsın kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği tahmin edilirken jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.


Kaynak: Acıpayamgazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.