DEGİAD: "Şer odaklarına beyanımızdır!"

GÜNDEM 06.01.2017 - 16:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

DEGİAD: "Şer odaklarına beyanımızdır!"

Denizli Genç İş Admaları Derneği (DEGİAD) dan şer odakalarına tepki amaçlı yapılan beyanatta,"Bizleri asla ayıramayacaksınız" dendi.

Denizli Genç İş Admaları Derneği (DEGİAD) dan şer odakalarına tepki amaçlı yapılan beyanatta,"Bizleri asla ayıramayacaksınız" dendi.   DEGİAD tarafından yapılan yazılı beyanat ise şöyle;   Bizler arkadaşlarımızı seçer, dostlarımızı severken, sevgilimize âşık, eşimize yar olurken, ayrışmayız aslında. Dinimize imanımıza bakmayız mesela, inanan da vardır çevremizde inanmayan da, söylemese de sormayız hani. Rock mı sever, türkü mü yakar, caz mı dinler, uzun hava mı? Önemsemeyiz, söylerse takılır ardına, söyleriz onunla. Etnik kökenini de merak etmeyiz, bilmeyiz arkadaşımız Kürt mü, Çerkez mi, Musevi mi, Yörük mü, Süryani mi? Sormayız söylemezse. Kendi bilir. Nerde okumuş, zengin mi olmuş, fakir mi kalmış? Dostu severken buna bakmayız. Doğduğu topraklarla, coğrafyasıyla da ilgilenmeyiz, Karslıya da karıştık sosyal çevremizde, Edirneliye de… Muhabbetimiz siyasi düşüncelerimize göre de oluşmaz, vardır her düşünceden insanımız, Amma elbette illaki tartışırız, kavga da ederiz, küseriz de, olur arkadaşlar dostlar arasında, Fakat ayrışmayız, dışarıdan birinin saldırısını görmeyeduralım kenetleniveririz, sağlam bir milletiz biz. Türk milletinin genlerinde düşmana karşı birleşmek, bir olmak, birlikte savaşmak, haine karşı beraber saf tutmak vardır. Yapmayın! Ne dinimizi suistimal ederek, ne etnik köken farklılıklarımızı kullanarak, ya da varsa yaratacağınız başka sebepler, her neyse onlar, onları kullanarak vurmaya bölmeye kalkmayın bizi! Nerden vurursanız vurun ayrışmayız biz! Siz dış güçsünüz, size karşı birleşivermek âdetimizdir bizim, kolaydır bu bizim için! Genetik kodlarımızda var birleşme ki, Ne yapsanız beyhude, Dökeriz kanımızı, gömeriz şehidimizi, ama ayrışmayız biz, Bilesiniz!
Denizli Genç İş Admaları Derneği (DEGİAD) dan şer odakalarına tepki amaçlı yapılan beyanatta,"Bizleri asla ayıramayacaksınız" dendi.

Denizli Genç İş Admaları Derneği (DEGİAD) dan şer odakalarına tepki amaçlı yapılan beyanatta,"Bizleri asla ayıramayacaksınız" dendi.

 

DEGİAD tarafından yapılan yazılı beyanat ise şöyle;

 

Bizler arkadaşlarımızı seçer, dostlarımızı severken, sevgilimize âşık, eşimize yar olurken, ayrışmayız aslında.

Dinimize imanımıza bakmayız mesela, inanan da vardır çevremizde inanmayan da, söylemese de sormayız hani.

Rock mı sever, türkü mü yakar, caz mı dinler, uzun hava mı? Önemsemeyiz, söylerse takılır ardına, söyleriz onunla.

Etnik kökenini de merak etmeyiz, bilmeyiz arkadaşımız Kürt mü, Çerkez mi, Musevi mi, Yörük mü, Süryani mi? Sormayız söylemezse. Kendi bilir.

Nerde okumuş, zengin mi olmuş, fakir mi kalmış? Dostu severken buna bakmayız.

Doğduğu topraklarla, coğrafyasıyla da ilgilenmeyiz, Karslıya da karıştık sosyal çevremizde, Edirneliye de…

Muhabbetimiz siyasi düşüncelerimize göre de oluşmaz, vardır her düşünceden insanımız,

Amma elbette illaki tartışırız, kavga da ederiz, küseriz de, olur arkadaşlar dostlar arasında,

Fakat ayrışmayız, dışarıdan birinin saldırısını görmeyeduralım kenetleniveririz, sağlam bir milletiz biz.

Türk milletinin genlerinde düşmana karşı birleşmek, bir olmak, birlikte savaşmak, haine karşı beraber saf tutmak vardır.

Yapmayın! Ne dinimizi suistimal ederek, ne etnik köken farklılıklarımızı kullanarak, ya da varsa yaratacağınız başka sebepler, her neyse onlar, onları kullanarak vurmaya bölmeye kalkmayın bizi!

Nerden vurursanız vurun ayrışmayız biz!

Siz dış güçsünüz, size karşı birleşivermek âdetimizdir bizim, kolaydır bu bizim için!

Genetik kodlarımızda var birleşme ki,

Ne yapsanız beyhude,

Dökeriz kanımızı, gömeriz şehidimizi, ama ayrışmayız biz,

Bilesiniz!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.