Denizli Acıpayam’ı “Bakın Neyle Temizliyor”

YAŞAM 13.05.2017 - 10:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Acıpayam’ı “Bakın Neyle Temizliyor”

Asırlardır evlerin vazgeçilmezi olan temizlik gereçleri Denizli’nin Acıpayam İlçesinin Ana Arterini elinde ki süpürgeyle temizlemeye devam ediyor.

Asırlardır evlerin vazgeçilmezi olan temizlik gereçleri Denizli’nin Acıpayam İlçesinin Ana Arterini elinde ki  süpürgeyle temizlemeye devam ediyor.   Denizli’nin Acıpayam Belediyesi bünyesinde çalışan işçilerde, bayanların ev temizliğinde asırlardır kullandığı “Ev Süpürgesi” Acıpayam’da cadde ve sokaklardaki temizlikte kullanılmaya devam edilmekte.       TEKNOLJİYE YENİLMEDİ Son yıllarda gelişen teknolojiyle çeşit çeşit temizlik aletlerine üretilmesine rağmen “Ev süpürgesi” ve “Çalı Süpürgesi” hiçbir zaman değerini yitirmedi. Acıpayam caddelerini de temizlemede kullanılıyor.   İlçede her gün gerçekleşen caddelerdeki temizlikte kullanılan marifetli ve etkili "ev süpürgesi" geçtiği yerleri tertemiz yapıyor.    
Asırlardır evlerin vazgeçilmezi olan temizlik gereçleri Denizli’nin Acıpayam İlçesinin Ana Arterini elinde ki süpürgeyle temizlemeye devam ediyor.

Asırlardır evlerin vazgeçilmezi olan temizlik gereçleri Denizli’nin Acıpayam İlçesinin Ana Arterini elinde ki  süpürgeyle temizlemeye devam ediyor.

 

Denizli’nin Acıpayam Belediyesi bünyesinde çalışan işçilerde, bayanların ev temizliğinde asırlardır kullandığı “Ev Süpürgesi” Acıpayam’da cadde ve sokaklardaki temizlikte kullanılmaya devam edilmekte.

 

 

 

TEKNOLJİYE YENİLMEDİ

Son yıllarda gelişen teknolojiyle çeşit çeşit temizlik aletlerine üretilmesine rağmen “Ev süpürgesi” ve “Çalı Süpürgesi” hiçbir zaman değerini yitirmedi. Acıpayam caddelerini de temizlemede kullanılıyor.
 

İlçede her gün gerçekleşen caddelerdeki temizlikte kullanılan marifetli ve etkili "ev süpürgesi" geçtiği yerleri tertemiz yapıyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.