Denizli Ak Parti'de iki isim istifa etti

SİYASET 27.09.2016 - 08:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Ak Parti'de iki isim istifa etti

denizli haber / denizli 20 haber / Denizli Ak Parti'de iki isim istifa etti

Denizli AK Parti İl Yürütme Kurulu’ndan 2 isim görevlerinden istifa etti. Ak Parti Yürütme Kurulu toplantısında alınan karar sonrası Halil Pekdemir ve Birtan Şahan yürütmedeki görevlerinden ayrılarak yönetimde devam edecekleri belirtildi.   AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, FETÖ ile irtibatı 100 il ve ilçe yöneticisini tespit ettik ve bu isimlerin istifasını istedik demişti.   Mustafa Ataş, 15 Temmuz sonrası teşkilatların bankalar, dernekler, sendikalar ve STK ilişkilerini sorguladıklarını ve bu çalışma sonucunda toplamda FETÖ ile bağlantılı olduğu düşünülen 519 kişi ile teşkilatlarda il ve ilçe yöneticisi olan 100 kişinin tespit edildiğini söyledi. Ataş, “Siyaset yapıyoruz. İftiralar, doğru olmayan bilgiler mesaj atılıyor. Kimseye haksızlık etmemek için kılı kırk yarıyoruz. Toplum nezdinde bir algı oluşturulmaya çalışılıyor ‘AK Parti içinde FETÖ’cü var’ diye. Bu algıyı iyi yönetmek durumundayız” dedi. Ataş, 10 milyon üyesi olan bir partide, bu yapıya sempati duyanların olabileceğine işaret etmişti.   Denizli Ak Parti İl Başkanlığı’nda bir hafta içerisinde, Acıpayam İlçe Başkanı İdris Oktay’ın istifası istenmiş ve dünde Yürütme Kurulu’nda alınan kararla Hali Pekdemir ve Birtan Şahan’ın görevden alınmaları Genel Merkez tarafından yapılan FETÖ çalışmaları kapsamında belirlenen kişiler arasında yer alıp almadıkları sorularını akıllara getiriyor.   Denizli Ak Parti Yürütme Kurulu görevlerinden istifa eden Halil Pekdemir, Birtan Şahan’ın yerlerine Halil Turan  Teşkilat Başkanlığına  Şamil Çınar Yerel Yönetimlerden sorumlu Başkan Yardımcılığına atandı.
denizli haber / denizli 20 haber / Denizli Ak Parti'de iki isim istifa etti

Denizli AK Parti İl Yürütme Kurulu’ndan 2 isim görevlerinden istifa etti. Ak Parti Yürütme Kurulu toplantısında alınan karar sonrası Halil Pekdemir ve Birtan Şahan yürütmedeki görevlerinden ayrılarak yönetimde devam edecekleri belirtildi.

 

AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, FETÖ ile irtibatı 100 il ve ilçe yöneticisini tespit ettik ve bu isimlerin istifasını istedik demişti.

 

Mustafa Ataş, 15 Temmuz sonrası teşkilatların bankalar, dernekler, sendikalar ve STK ilişkilerini sorguladıklarını ve bu çalışma sonucunda toplamda FETÖ ile bağlantılı olduğu düşünülen 519 kişi ile teşkilatlarda il ve ilçe yöneticisi olan 100 kişinin tespit edildiğini söyledi. Ataş, “Siyaset yapıyoruz. İftiralar, doğru olmayan bilgiler mesaj atılıyor. Kimseye haksızlık etmemek için kılı kırk yarıyoruz. Toplum nezdinde bir algı oluşturulmaya çalışılıyor ‘AK Parti içinde FETÖ’cü var’ diye. Bu algıyı iyi yönetmek durumundayız” dedi. Ataş, 10 milyon üyesi olan bir partide, bu yapıya sempati duyanların olabileceğine işaret etmişti.

 

Denizli Ak Parti İl Başkanlığı’nda bir hafta içerisinde, Acıpayam İlçe Başkanı İdris Oktay’ın istifası istenmiş ve dünde Yürütme Kurulu’nda alınan kararla Hali Pekdemir ve Birtan Şahan’ın görevden alınmaları Genel Merkez tarafından yapılan FETÖ çalışmaları kapsamında belirlenen kişiler arasında yer alıp almadıkları sorularını akıllara getiriyor.

 

Denizli Ak Parti Yürütme Kurulu görevlerinden istifa eden Halil Pekdemir, Birtan Şahan’ın yerlerine Halil Turan  Teşkilat Başkanlığına  Şamil Çınar Yerel Yönetimlerden sorumlu Başkan Yardımcılığına atandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.