Denizli-Antalya yolunda korkunç kaza

DENİZLİ 07.02.2017 - 17:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli-Antalya yolunda korkunç kaza

Denizli -Antalya Yolu'nda öğrenci servisinin de karıştığı trafik kazasında çok sayıda kişinin yaralandığı belirtiliyor.

Denizli -Antalya Yolu'nda  öğrenci servisinin de karıştığı trafik kazasında çok sayıda kişinin yaralandığı belirtiliyor.   Denizli-Antalya yolu Cankurtaran mevkiinde  meydana gelen kazada 5 aracın karıştığı kazada 20'ye yakın  yaralının olduğu belirtildi. Kaza yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edilirken, kazada ölen kişinin olmadığı ve yaralıların hastaneye sevkinin gerçekleştirildiği belirtildi.    
Denizli -Antalya Yolu'nda öğrenci servisinin de karıştığı trafik kazasında çok sayıda kişinin yaralandığı belirtiliyor.

Denizli -Antalya Yolu'nda  öğrenci servisinin de karıştığı trafik kazasında çok sayıda kişinin yaralandığı belirtiliyor.

 

Denizli-Antalya yolu Cankurtaran mevkiinde  meydana gelen kazada 5 aracın karıştığı kazada 20'ye yakın  yaralının olduğu belirtildi. Kaza yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edilirken, kazada ölen kişinin olmadığı ve yaralıların hastaneye sevkinin gerçekleştirildiği belirtildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.