Denizli Çameli İlçesinde Birincilere Bisiklet Ödülü

GÜNDEM 08.06.2017 - 17:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Çameli İlçesinde Birincilere Bisiklet Ödülü

Denizli Çameli'de ki bütün okullarda okul birincilerine hediye bisikletlerini almak için aileleri ile birlikte Çameli Belediyesi Konferans Salonunda tören düzenlendi.

Denizli Çameli'de ki bütün okullarda okul birincilerine hediye bisikletlerini almak için aileleri ile birlikte Çameli Belediyesi Konferans Salonunda tören düzenlendi.   Denizli Çameli'de ki bütün Okullarda okul birincilerine hediye bisikletlerini almak için aileleri ile birlikte Çameli Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen törende Çameli'de 24 Okuldan 24 Okul Birincisi Öğrencilere Başkan Arslan Tarafından Bisiklet hediye edildi.   Denizli Çameli Belediye Konferans Salonunda düzenlenen törene,Çameli Kaymakamı Onur Özaydın ,Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ,Çameli İlçe Jandarma Komutanı Hamza Çil ,Çameli Emniyet Amiri İbrahim Uşaklıoğlu ,Çameli İlçe Eğitim Müdürü Murat Uzun,Çameli İlçe Eğitim Müdürlüğü Daire Amirleri ,Öğretmenler,Öğrenciler ve veliler katıldı.   Denizli  Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ; Başarı Tesadüf Değildir Başarı Çalışarak gerçekleşir Başarıda ödüllendirilmesi gerekir Günümüz gençleri, bilgisayar, oyun konsolları, cep telefonu veya televizyon başında uzun süre vakit geçiriyor. Bende gençlerimizin bu unsurlardan uzaklaşmaları gerektiğini düşünenlerdenim. Dışarda hareket halindeyken daha kişilerle daha sağlıklı diyaloglar ve iletişim kurabilirler” dedi. Böylece yıl boyunca eğitim için çaba sarfeden öğrencileri ödüllendirdiklerini hem de diğer öğrencileri çalışmaya motive ettiklerini belirten Arslan "Bu vesile ile hem başarıyı ödüllendirmiş oluyoruz, hem de diğer öğrencileri başarıya ve çalışmaya teşvik ediyoruz" dedi.   Öğrencilerin başarısından dolayı gurur duyduklarını ifade eden Başkan Arslan , “Her alanda iyi yetişmiş gençlere sahip bir ülkeyiz. Gençlerimize olan güvenimiz ve desteğimiz tam” Göreve geldiğimiz den bu zamana kadar Eğitim ve Öğretim Kurumlarımıza Belediye olarak desteklerimizi sürdürüyoruz .   Başarılı öğrencilere bisikletleri, Çameli Kaymakamı Onur Özaydın,Çameli Jandarma Komutanı Hamza Çil Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan , Çameli İlçe Eğitim Müdürü Murat Uzun ,Çameli Emniyet Amiri İbrahim Uşaklıoğlu tarafından tek tek dağıtıldı. Bisikletlerini alan çocuklar başarılı bir eğitim öğrenim yılını geride bırakmanın ve hediyelerine kavuşmanın mutluluğu ile evlerinin yolunu tuttu.
Denizli Çameli'de ki bütün okullarda okul birincilerine hediye bisikletlerini almak için aileleri ile birlikte Çameli Belediyesi Konferans Salonunda tören düzenlendi.

Denizli Çameli'de ki bütün okullarda okul birincilerine hediye bisikletlerini almak için aileleri ile birlikte Çameli Belediyesi Konferans Salonunda tören düzenlendi.

 

Denizli Çameli'de ki bütün Okullarda okul birincilerine hediye bisikletlerini almak için aileleri ile birlikte Çameli Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen törende Çameli'de 24 Okuldan 24 Okul Birincisi Öğrencilere Başkan Arslan Tarafından Bisiklet hediye edildi.

 

Denizli Çameli Belediye Konferans Salonunda düzenlenen törene,Çameli Kaymakamı Onur Özaydın ,Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ,Çameli İlçe Jandarma Komutanı Hamza Çil ,Çameli Emniyet Amiri İbrahim Uşaklıoğlu ,Çameli İlçe Eğitim Müdürü Murat Uzun,Çameli İlçe Eğitim Müdürlüğü Daire Amirleri ,Öğretmenler,Öğrenciler ve veliler katıldı.

 

Denizli  Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ; Başarı Tesadüf Değildir Başarı Çalışarak gerçekleşir Başarıda ödüllendirilmesi gerekir Günümüz gençleri, bilgisayar, oyun konsolları, cep telefonu veya televizyon başında uzun süre vakit geçiriyor. Bende gençlerimizin bu unsurlardan uzaklaşmaları gerektiğini düşünenlerdenim. Dışarda hareket halindeyken daha kişilerle daha sağlıklı diyaloglar ve iletişim kurabilirler” dedi. Böylece yıl boyunca eğitim için çaba sarfeden öğrencileri ödüllendirdiklerini hem de diğer öğrencileri çalışmaya motive ettiklerini belirten Arslan "Bu vesile ile hem başarıyı ödüllendirmiş oluyoruz, hem de diğer öğrencileri başarıya ve çalışmaya teşvik ediyoruz" dedi.

 

Öğrencilerin başarısından dolayı gurur duyduklarını ifade eden Başkan Arslan , “Her alanda iyi yetişmiş gençlere sahip bir ülkeyiz. Gençlerimize olan güvenimiz ve desteğimiz tam” Göreve geldiğimiz den bu zamana kadar Eğitim ve Öğretim Kurumlarımıza Belediye olarak desteklerimizi sürdürüyoruz .

 

Başarılı öğrencilere bisikletleri, Çameli Kaymakamı Onur Özaydın,Çameli Jandarma Komutanı Hamza Çil Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan , Çameli İlçe Eğitim Müdürü Murat Uzun ,Çameli Emniyet Amiri İbrahim Uşaklıoğlu tarafından tek tek dağıtıldı. Bisikletlerini alan çocuklar başarılı bir eğitim öğrenim yılını geride bırakmanın ve hediyelerine kavuşmanın mutluluğu ile evlerinin yolunu tuttu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.