Denizli'de 12 adrese eş zamanlı operasyon

ASAYİŞ 26.11.2018 - 15:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de 12 adrese eş zamanlı operasyon

Denizli İl Jandarma Komutanlığı, hafta içerisinde 12 adreste eş zamanlı uyuşturucu operasyonu düzenledi. Yapılan operasyonlarda uyuşturucu ve ruhsatsız bir av tüfeği ele geçirildi. 11 kişinin göz altına alındığı operasyonda 3 kişi tutuklandı.   Uyuşturucu imal ve ticareti yaptığı yönünde bilgi elde ettiği şüphelileri takibe alan jandarma, özellikle halk arasında torbacı tabir edilen ve uyuşturucu madde ticareti yapan 11 şüpheliye yönelik Denizli il merkezi ile Honaz ve Pamukkale ilçelerinde toplam 12 adreste narkotik köpeği “evlat” ın da katılımıyla eş zamanlı operasyon düzenledi. Yapılan operasyonlar esnasın aramalarda satışa hazır halde ; 86 gr.eroin, 8 gr.metamfetamin, 55 adet suboxone, 5 adet extacy hap, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.   Ele geçirilen uyuşturucu maddelere el koyan jandarma ekipleri  olaya karışan 11 kişiyi gözaltına aldı. İfadeleri alınan 11 şüpheli adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen 11 şüpheliden 3'ü şüpheli tutuklandı.  

Denizli İl Jandarma Komutanlığı, hafta içerisinde 12 adreste eş zamanlı uyuşturucu operasyonu düzenledi. Yapılan operasyonlarda uyuşturucu ve ruhsatsız bir av tüfeği ele geçirildi. 11 kişinin göz altına alındığı operasyonda 3 kişi tutuklandı.

 

Uyuşturucu imal ve ticareti yaptığı yönünde bilgi elde ettiği şüphelileri takibe alan jandarma, özellikle halk arasında torbacı tabir edilen ve uyuşturucu madde ticareti yapan 11 şüpheliye yönelik Denizli il merkezi ile Honaz ve Pamukkale ilçelerinde toplam 12 adreste narkotik köpeği “evlat” ın da katılımıyla eş zamanlı operasyon düzenledi. Yapılan operasyonlar esnasın aramalarda satışa hazır halde ; 86 gr.eroin, 8 gr.metamfetamin, 55 adet suboxone, 5 adet extacy hap, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

 

Ele geçirilen uyuşturucu maddelere el koyan jandarma ekipleri  olaya karışan 11 kişiyi gözaltına aldı. İfadeleri alınan 11 şüpheli adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen 11 şüpheliden 3'ü şüpheli tutuklandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.