Denizli'de 184 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı

EĞİTİM 09.06.2017 - 12:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de 184 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı

Denizli’de, 2016-2017 eğitim-öğretim yılının tamamlanmasıyla birlikte 184 bin 97 öğrenci karnesini aldı.

Denizli’de, 2016-2017 eğitim-öğretim yılının tamamlanmasıyla birlikte 184 bin 97 öğrenci karnesini aldı.    Denizli’de eğitim veren bin 66 okul ve eğitim kurumunda görevli 14 bin 135 öğretmen ile bu okullarda okuyan 184 bin 97 öğrenci yıl sonu tatiline girdi. Pamukkale ilçesi Asmalıevler Mahallesindeki Milli Eğitim Koruma Derneği İlköğretim Okulunda gerçekleşen karne dağıtım törenine Vali Alparmak’ın yanı sıra Milli Eğitim İl Müdürü Mahmut Oğuz, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, müdürler ve öğretmenler katıldı. Okula gelen Vali Altıparmak, öğrencilerle sohbet etti, tatilde bol bol kitap okumaları için tavsiyelerde bulundu. Daha sonra alanlarında başarılı olan öğrencilere kitap ve çeşitli hediyeler verildi. Vali Altıparmak, okula en çok kan bağışçısı getiren kan gönüllüsü C-Anasınıf öğrencisi Arif Enes Özcan’a hediyesini verdi. Ardından 1-D sınıfına giden Vali ve beraberindekiler burada öğrencilerle sohbet etti, karnelerini dağıttı. Vali Altıparmak, bir süre arka sıraya geçerek, minik öğrencilerle sohbet ederek fotoğraf çektirdi. Vali Altıparmak, daha sonra ailesiyle birlikten Irak’tan gelerek Türkiye’ye sığınan Hafsa Latef Karem Alfalahı’ya karnesini vererek, başarılar diledi.
Denizli’de, 2016-2017 eğitim-öğretim yılının tamamlanmasıyla birlikte 184 bin 97 öğrenci karnesini aldı.

Denizli’de, 2016-2017 eğitim-öğretim yılının tamamlanmasıyla birlikte 184 bin 97 öğrenci karnesini aldı. 

 


Denizli’de eğitim veren bin 66 okul ve eğitim kurumunda görevli 14 bin 135 öğretmen ile bu okullarda okuyan 184 bin 97 öğrenci yıl sonu tatiline girdi. Pamukkale ilçesi Asmalıevler Mahallesindeki Milli Eğitim Koruma Derneği İlköğretim Okulunda gerçekleşen karne dağıtım törenine Vali Alparmak’ın yanı sıra Milli Eğitim İl Müdürü Mahmut Oğuz, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, müdürler ve öğretmenler katıldı.


Okula gelen Vali Altıparmak, öğrencilerle sohbet etti, tatilde bol bol kitap okumaları için tavsiyelerde bulundu. Daha sonra alanlarında başarılı olan öğrencilere kitap ve çeşitli hediyeler verildi. Vali Altıparmak, okula en çok kan bağışçısı getiren kan gönüllüsü C-Anasınıf öğrencisi Arif Enes Özcan’a hediyesini verdi.


Ardından 1-D sınıfına giden Vali ve beraberindekiler burada öğrencilerle sohbet etti, karnelerini dağıttı. Vali Altıparmak, bir süre arka sıraya geçerek, minik öğrencilerle sohbet ederek fotoğraf çektirdi. Vali Altıparmak, daha sonra ailesiyle birlikten Irak’tan gelerek Türkiye’ye sığınan Hafsa Latef Karem Alfalahı’ya karnesini vererek, başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.