Denizli'de 19 Mayıs kutlamaları yapıldı

DENİZLİ 19.05.2018 - 11:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de 19 Mayıs kutlamaları yapıldı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Denizli Valiliği önünde Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasıyla başladı. Tören kortej yürüyüşü ile Delikliçınar 15 Temmuz Şehitler Meydanı’ndaki tören alanında devam etti.   Törene Vali Hasan Karahan, CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, PAÜ Rektör Hüseyin Bağ, Baro Başkanı Müjdat İlhan, Parti il başkanları, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ile müdürler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından bisiklet sporcuları için start verildi. Öğrenciler marşlar söyledi, şiirler okundu. Halk oyunları sahne aldı, sporcular gösterilerini yaptı. Kutlamada gösteriler büyük alkış aldı. Törende şampiyon olan sporcular tanıtıldı, madalyaları verildi.     Atatürk'ün 19 Mayıs 1919’da Samsun'da binmiş olduğu Bandırma Vapuru'nun minyatürü ve Türk Bayrakları eşliğinde protokol önünden geçerek görsel şölen oluşturdu. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkulu bir şekilde sona erdi.    

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Denizli Valiliği önünde Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasıyla başladı. Tören kortej yürüyüşü ile Delikliçınar 15 Temmuz Şehitler Meydanı’ndaki tören alanında devam etti.

 

Törene Vali Hasan Karahan, CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, PAÜ Rektör Hüseyin Bağ, Baro Başkanı Müjdat İlhan, Parti il başkanları, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ile müdürler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından bisiklet sporcuları için start verildi. Öğrenciler marşlar söyledi, şiirler okundu. Halk oyunları sahne aldı, sporcular gösterilerini yaptı. Kutlamada gösteriler büyük alkış aldı. Törende şampiyon olan sporcular tanıtıldı, madalyaları verildi.

 

 

Atatürk'ün 19 Mayıs 1919’da Samsun'da binmiş olduğu Bandırma Vapuru'nun minyatürü ve Türk Bayrakları eşliğinde protokol önünden geçerek görsel şölen oluşturdu. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkulu bir şekilde sona erdi.

 


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.