Denizli'de bayraklar yarıya inecek

DENİZLİ 26.11.2017 - 22:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de bayraklar yarıya inecek

Başbakanlıktan 81 il Valiliğine milli yas bildirisi gönderildi. Mısırda camiye saldırı sonucu ölenler için milli yas ilan edildi. Tüm Türkiye'de olduğu gibi Denizli'de de bayraklar yarıya inecek   Denizli valiliğinden yapılan açıklamada; Mısır'da 24 Kasım 2017 tarihinde El Ravda Camisi'ne yapılan menfur saldırısı sonucu hayatını kaybedenlerin acısından dolayı bir gün süreyle Milli Yas ilan edilmiştir. Bu çerçevede 27 Kasım 2017 Pazartesi günü güneşin batışına kadar bütün yurtta ve dış temsilciliklerimizde bayraklar yarıya çekilecektir.  

Başbakanlıktan 81 il Valiliğine milli yas bildirisi gönderildi. Mısırda camiye saldırı sonucu ölenler için milli yas ilan edildi. Tüm Türkiye'de olduğu gibi Denizli'de de bayraklar yarıya inecek

 

Denizli valiliğinden yapılan açıklamada; Mısır'da 24 Kasım 2017 tarihinde El Ravda Camisi'ne yapılan menfur saldırısı sonucu hayatını kaybedenlerin acısından dolayı bir gün süreyle Milli Yas ilan edilmiştir.


Bu çerçevede 27 Kasım 2017 Pazartesi günü güneşin batışına kadar bütün yurtta ve dış temsilciliklerimizde bayraklar yarıya çekilecektir.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.