Denizli'de bazı ilçelerde kar yağışı etkili oldu

DENİZLİ 30.12.2017 - 09:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de bazı ilçelerde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de hava sıcaklığı 7 ila 12 derece arası değişirken, dün başlayan sağanak yağış bazı ilçelerde kar yağışına dönüştü. Kent merkezinde sağanak yağış etkisini sürdürecek.   Çameli’de dün gece etkisini artıran soğuk hava nedeniyle kar yağdı. Uzun süre devam eden kar yağışı ilçeyi beyaza bürüdü. Yağan kar ile birlikte araçlar kar ile kaplandı. Soğuk havanın etkisi ile sabah saatlerinde Denizli’nin yüksek kesimleri ve bazı ilçelere karla karışık yağmur şeklinde düşmeye başladı. Sabah saatlerinde Bağbaşı Yaylası, Cankurtaran, Serinhisar ve Tavas arası kar yağışı etkisini sürdürüyor.   Yetkililer kar nedeniyle yollarda oluşacak olumsuzluklar için sürücüleri uyardı. Kazaların meydana gelmemesi için dikkatli olmalarını ve yanlarında zincir bulundurmaları konusunda uyarıda bulundu.  

Denizli’de hava sıcaklığı 7 ila 12 derece arası değişirken, dün başlayan sağanak yağış bazı ilçelerde kar yağışına dönüştü. Kent merkezinde sağanak yağış etkisini sürdürecek.

 

Çameli’de dün gece etkisini artıran soğuk hava nedeniyle kar yağdı. Uzun süre devam eden kar yağışı ilçeyi beyaza bürüdü. Yağan kar ile birlikte araçlar kar ile kaplandı. Soğuk havanın etkisi ile sabah saatlerinde Denizli’nin yüksek kesimleri ve bazı ilçelere karla karışık yağmur şeklinde düşmeye başladı. Sabah saatlerinde Bağbaşı Yaylası, Cankurtaran, Serinhisar ve Tavas arası kar yağışı etkisini sürdürüyor.

 

Yetkililer kar nedeniyle yollarda oluşacak olumsuzluklar için sürücüleri uyardı. Kazaların meydana gelmemesi için dikkatli olmalarını ve yanlarında zincir bulundurmaları konusunda uyarıda bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.