Denizli'de bugün hava durumu!

DENİZLİ 29.12.2019 - 13:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de bugün hava durumu!

Denizli’de kent merkezinde bugün yağması beklenen kar yağmadı. Meteoroloji verilerine göre kar yağması beklenen Denizli’de bugün hava hafif yağmurlu geçecek. Meteoroloji bu geceden itibaren etkili olacak kuvvetli fırtına uyarısında bulundu.   Denizli kent merkezinde bugün hava sıcaklığı 2 ila 8 derece arası değişirken hava hafif yağmur şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından önceki gün kar yağışlı olacağı belirtilen Denizli’de, hava bugün hafif yağmurlu, Pazartesi günü ise karla karışık yağmur şeklinde olacağı tahmin ediliyor.    İLÇLERİN BİR KISMINDA KAR BİR KISMINDA YAĞMUR Denizli kent merkezi ve tüm ilçelerde bugün kar yağışı beklenirken, hava olaylarının değişmesi ile Merkezefendi, Pamukkale, Buldan, Honaz ve Sarayköy ilçelerinde hafif yağmurlu, Acıpayam, Babadağ, Baklan, Beyağaç, Bozkurt, Bekilli, Çal, Çameli, Çardak, Çivril, Güney, Kale, Serinhisar ve Tavas ilçelerinde Pazar ve Pazartesi günleri kar yağışı olacağı tahmin ediliyor.   FIRTINA UYARISI! Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıda ise; “Rüzgarın; Marmara Bölgesi ile Kuzey Ege'de bu gece saatlerinden itibaren Salı günü sabah saatlerine kadar kuzey ve kuzeydoğu yönlerden fırtına yer yer kuvvetli fırtına (70-100 Km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Meydana gelmesi muhtemel ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” uyarısı yapıldı.

Denizli’de kent merkezinde bugün yağması beklenen kar yağmadı. Meteoroloji verilerine göre kar yağması beklenen Denizli’de bugün hava hafif yağmurlu geçecek. Meteoroloji bu geceden itibaren etkili olacak kuvvetli fırtına uyarısında bulundu.

 

Denizli kent merkezinde bugün hava sıcaklığı 2 ila 8 derece arası değişirken hava hafif yağmur şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından önceki gün kar yağışlı olacağı belirtilen Denizli’de, hava bugün hafif yağmurlu, Pazartesi günü ise karla karışık yağmur şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

 

 İLÇLERİN BİR KISMINDA KAR BİR KISMINDA YAĞMUR

Denizli kent merkezi ve tüm ilçelerde bugün kar yağışı beklenirken, hava olaylarının değişmesi ile Merkezefendi, Pamukkale, Buldan, Honaz ve Sarayköy ilçelerinde hafif yağmurlu, Acıpayam, Babadağ, Baklan, Beyağaç, Bozkurt, Bekilli, Çal, Çameli, Çardak, Çivril, Güney, Kale, Serinhisar ve Tavas ilçelerinde Pazar ve Pazartesi günleri kar yağışı olacağı tahmin ediliyor.

 

FIRTINA UYARISI!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıda ise; “Rüzgarın; Marmara Bölgesi ile Kuzey Ege'de bu gece saatlerinden itibaren Salı günü sabah saatlerine kadar kuzey ve kuzeydoğu yönlerden fırtına yer yer kuvvetli fırtına (70-100 Km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Meydana gelmesi muhtemel ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” uyarısı yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.