Denizli'de çaldıkları para ile besihane kurdular!

ASAYİŞ 28.11.2018 - 17:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de çaldıkları para ile besihane kurdular!

Denizli Çal İlçesi'nde bir mandıranın çelik kasasını sprial ile keserek içindeki 200 bin lirayı çalan ve bu parayla 7 küçükbaş, 10 büyükbaş hayvan alarak besihane kuran 3 kişi tutuklandı.   Olay, 14 Kasım günü Çal’ın İsabey Mahallesinde meydana geldi. Gece saatlerinde mandıraya giren hırsızlar çelik kasayı sprial ile keserek içindeki 200 bin lirayı alarak kayıplara karıştı.   Olay sonrası Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, başlattığı çalışma sonucu hırsızlık zanlıları, N.C, A.Ç. ve F.Ç. olduğunu tespit etti. Hırsızlık zanlılarının evlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda, kasayı açmak için kullandıkları 2 adet  levye,  3 adet tornavida, 5 çift eldiven, 3 adet spiral demir kesme aleti, 2 adet sırt çantası, 2 adet matkap, 5 adet cep telefonu ile sim kart, 1 adet kurusıkı tabanca, bir adet fişek, 5 bin 100 lira para ve  çaldıkları para ile aldıkları 10 büyükbaş, 7 de küçükbaş hayvana el konuldu.   Mandıradan çaldıkları 200 bin lira ile besihane kuran zanlılar, N.C, A.Ç. ve F.Ç. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.    

Denizli Çal İlçesi'nde bir mandıranın çelik kasasını sprial ile keserek içindeki 200 bin lirayı çalan ve bu parayla 7 küçükbaş, 10 büyükbaş hayvan alarak besihane kuran 3 kişi tutuklandı.

 

Olay, 14 Kasım günü Çal’ın İsabey Mahallesinde meydana geldi. Gece saatlerinde mandıraya giren hırsızlar çelik kasayı sprial ile keserek içindeki 200 bin lirayı alarak kayıplara karıştı.


 
Olay sonrası Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, başlattığı çalışma sonucu hırsızlık zanlıları, N.C, A.Ç. ve F.Ç. olduğunu tespit etti. Hırsızlık zanlılarının evlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda, kasayı açmak için kullandıkları 2 adet  levye,  3 adet tornavida, 5 çift eldiven, 3 adet spiral demir kesme aleti, 2 adet sırt çantası, 2 adet matkap, 5 adet cep telefonu ile sim kart, 1 adet kurusıkı tabanca, bir adet fişek, 5 bin 100 lira para ve  çaldıkları para ile aldıkları 10 büyükbaş, 7 de küçükbaş hayvana el konuldu.

 
Mandıradan çaldıkları 200 bin lira ile besihane kuran zanlılar, N.C, A.Ç. ve F.Ç. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.