Denizli'de erkek cesedi bulundu

ASAYİŞ 18.05.2019 - 11:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de erkek cesedi bulundu

Denizli’de bu sabah Babadağ-Sarayköy yolu üzerinde kimliği belirsiz erkek cesedi bulundu.   Bu sabah, Babadağ- Sarayköy yolu üzerinde bulunan Dolma Köprü mevkiinde kimliği belirlenemeyen erkek cesedi bulundu. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yeri incelemenin ardından bulunan erkek cesedi, otopsi için Adli Tıp Morguna kaldırılacak.   Öte yandan henüz kimliği belirlenmeyen erkek cesedinin, Buharkent’te 9 Mayıs günü iş yerinden ayrılan ve en son Sarayköy ilçesinde görülen M.Ç.’nin olabileceği üzerine duruluyor. 9 gündür kendisinden haber alınamayan ayakkabı satıcılığı yapan M.Ç.’nin aracı Sarayköy’de bulunduğu ancak kendisinin izine bir daha rastlanılamadı.   Denizli’de bulunan kimliği belirsiz erkek cesedinin polisin araştırması sonucu ortaya çıkacak. Ayrıntılar gelecek!

Denizli’de bu sabah Babadağ-Sarayköy yolu üzerinde kimliği belirsiz erkek cesedi bulundu.

 

Bu sabah, Babadağ- Sarayköy yolu üzerinde bulunan Dolma Köprü mevkiinde kimliği belirlenemeyen erkek cesedi bulundu. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yeri incelemenin ardından bulunan erkek cesedi, otopsi için Adli Tıp Morguna kaldırılacak.

 

Öte yandan henüz kimliği belirlenmeyen erkek cesedinin, Buharkent’te 9 Mayıs günü iş yerinden ayrılan ve en son Sarayköy ilçesinde görülen M.Ç.’nin olabileceği üzerine duruluyor. 9 gündür kendisinden haber alınamayan ayakkabı satıcılığı yapan M.Ç.’nin aracı Sarayköy’de bulunduğu ancak kendisinin izine bir daha rastlanılamadı.

 

Denizli’de bulunan kimliği belirsiz erkek cesedinin polisin araştırması sonucu ortaya çıkacak.

Ayrıntılar gelecek!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.