Denizli'de FETÖ Operasyonu: 11 şüpheli yakalandı

ASAYİŞ 28.09.2020 - 15:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de FETÖ Operasyonu: 11 şüpheli yakalandı

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında 3’ü firari toplam 11 kişi yakalandı.   Emniyet Müdürlüğü birimleri tarafından haftalık çalışmaları kapsamında, FETÖ/PDY terör örgütü ile ilgili olarak yürütülen soruşturmalar kapsamında, gerçekleştirilen operasyonlarda 8 şüpheli şahıs ile yine haklarında yakalama emri bulunan 3 firari şüpheli şahıs olmak üzere toplam 11 kişi yakalandı.   Emniyetteki ifadelerinin ardından yakalanan şüphelilerden adliyeye sevk edilen 1 kişi çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında 3’ü firari toplam 11 kişi yakalandı.

 

Emniyet Müdürlüğü birimleri tarafından haftalık çalışmaları kapsamında, FETÖ/PDY terör örgütü ile ilgili olarak yürütülen soruşturmalar kapsamında, gerçekleştirilen operasyonlarda 8 şüpheli şahıs ile yine haklarında yakalama emri bulunan 3 firari şüpheli şahıs olmak üzere toplam 11 kişi yakalandı.

 

Emniyetteki ifadelerinin ardından yakalanan şüphelilerden adliyeye sevk edilen 1 kişi çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.