Denizli’de genç kadın intihar girişiminde bulundu!

DENİZLİ 28.11.2018 - 11:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli’de genç kadın intihar girişiminde bulundu!

Pamukkale İlçesinde genç bir kadın yaşadığı evde doğalgazı açarak intihar etmek istedi.Bununla yetinmeyen kadın ekiplerin içeri girmesinin ardından balkona çıkarak atlamak istedi.   Kadına şiddetin konuşulduğu şu günlerde, Pamukkale İlçesi Kınıklı Mahallesi'nde nedeni henüz bilinmeyen neden den dolayı genç bir kadın intihar teşebbüsünde bulundu.   Haberdenizli.com'un haberine göre, Dün gece, Pamukkale ilçesi Kınıklı Mahallesi’nde 6097 Sokak üzerinde oturan genç kadın, yaşadığı evde mutfakta bulunan ocağın gazını açarak intihar etmek istedi. Komşuların yoğun gaz kokusunu duyması üzerine olayı hemen itfaiye, polis ve doğalgaz firmasına haber verdiler. Olay yerine gelen ekipler ilk olarak binaya giden gazı kestiler. İtfaiyenin yardımı ile polis ekipleri eve girdi. Kadın, bu sefer 4'üncü kattaki evinin balkona çıkarak intihar etmek isteyince mahallede büyük panik yaşandı.   Polis ekiplerini ikna çabalarının ardından genç kadın, hazır bekleyen 112 Acil Servis ekipleri ilk müdahalesinin ardından ambulans ise Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı.    

Pamukkale İlçesinde genç bir kadın yaşadığı evde doğalgazı açarak intihar etmek istedi.Bununla yetinmeyen kadın ekiplerin içeri girmesinin ardından balkona çıkarak atlamak istedi.

 

Kadına şiddetin konuşulduğu şu günlerde, Pamukkale İlçesi Kınıklı Mahallesi'nde nedeni henüz bilinmeyen neden den dolayı genç bir kadın intihar teşebbüsünde bulundu.

 

Haberdenizli.com'un haberine göre, Dün gece, Pamukkale ilçesi Kınıklı Mahallesi’nde 6097 Sokak üzerinde oturan genç kadın, yaşadığı evde mutfakta bulunan ocağın gazını açarak intihar etmek istedi. Komşuların yoğun gaz kokusunu duyması üzerine olayı hemen itfaiye, polis ve doğalgaz firmasına haber verdiler. Olay yerine gelen ekipler ilk olarak binaya giden gazı kestiler. İtfaiyenin yardımı ile polis ekipleri eve girdi. Kadın, bu sefer 4'üncü kattaki evinin balkona çıkarak intihar etmek isteyince mahallede büyük panik yaşandı.

 

Polis ekiplerini ikna çabalarının ardından genç kadın, hazır bekleyen 112 Acil Servis ekipleri ilk müdahalesinin ardından ambulans ise Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.