Denizli'de gökyüzü renkten renge girdi

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.01.2018 - 12:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de gökyüzü renkten renge girdi

Denizli'de sabah saatlerinde güneşli hava yerini yağmura bırakırken, şehri kaplayan sis ve bulutlara gökkuşağı da eklenince ortaya kartpostallık görüntüler ortaya çıktı. Kış mevsiminde kar hasreti bekleyen Denizlililer güne parçalı bulutlu uyandı. Şehri kaplayan sise bulutlar da güzellik kattı. Sis ve bulutlara rağmen kendini göstermeye çalışan güneş de sabah saatlerinde Denizlililere keyifli anlar yaşattı. Sabah saatlerinde ara ara yağan yağmur sonrası çıkan gökkuşağı da kartpostallık görüntüler ortaya çıkardı.  

Denizli'de sabah saatlerinde güneşli hava yerini yağmura bırakırken, şehri kaplayan sis ve bulutlara gökkuşağı da eklenince ortaya kartpostallık görüntüler ortaya çıktı.


Kış mevsiminde kar hasreti bekleyen Denizlililer güne parçalı bulutlu uyandı. Şehri kaplayan sise bulutlar da güzellik kattı. Sis ve bulutlara rağmen kendini göstermeye çalışan güneş de sabah saatlerinde Denizlililere keyifli anlar yaşattı. Sabah saatlerinde ara ara yağan yağmur sonrası çıkan gökkuşağı da kartpostallık görüntüler ortaya çıkardı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.